Žaneta F.

Žaneta F.

Odpovídá do 15 hod., na 67% zpráv
67% 15 hod
Přijímá nové studenty

Žaneta F.

Přijímá nové studenty

Doučování z pohodlí domova - Být vzdělaný je cool 🌝.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj studentko, studente! 🌝
Dovol mi se Ti, co nejstručněji představit. Jmenuji se Žanda, ráda Tě poznávám 💐. Jsem školák na vysoké noze, který studuje českou 🇨🇿 a tchajwanskou 🇹🇼 univerzitu v Thajsku 🇹🇭. Ve volném čase se již 5 let věnuji doučování. Mám praxi výuky angličtiny cizinců (7-13 let), konkrétně ze Španělska 🇪🇸 a Tchaj-wanu 🇹🇼, jak prezenčně 🧑‍🏫, tak on-line 🌐. Taktéž jsem se věnovala dospělým Čechům a maturantům (angličtina, dějepis, český jazyk, zeměpis). Pro zájemce je možné vytvořit i výukový materiál čínštiny 🇨🇳.

Jak učím? 📖
K doučování využívám metodu individualismu - na začátku, první hodinu se s Tebou seznámím, zjistím, jakou Ty máš představu, a co by jsi od spolupráce se mnou očekával/a.
Neboj se! První hodina je zdarma 🙅‍♂️💍, aby jsi měl/a dostatečný prostor na to poznat taky mě, zda by Ti mé výukové metody vyhovovaly.

Odkážu Tě na své sociální sítě, kde mi můžeš, v případě zájmu, zaslat zprávu a podívat se na mou vzdělávací tvorbu. Stačí zadat na Facebooku nebo Instagramu název Doučování s Žandou 💙. Modrá barva Tě povede 🟦.

Budu se těšit na naši budoucí spolupráci! 💫

zelená ikona - "odučené lekce" na tomto portále neodpovídají pravému počtu odučených hodin, jsem tu nová :-).

Reference (2)

+ Přidat referenci
Monika M.

Monika M.

Neověřená reference

Žanda mě poprosila o založení tohoto profilu kvůli recenzi. Doučovala mě před nedávnem dějepis a zeměpis na maturitu. Prošli jsme spolu všechny otázky a já úspěšně odmaturovala. Na naše hodiny jsem se těšila, protože jsme si za ně vždy chodily kupovat naší tolik zbožňovanou kávu! Moc se mi líbí její způsob výuky.

Matěj B.

Matěj B.

Neověřená reference

Na Žandu jsem narazil soukromě na jiné sociální síti, doučuje mě angličtinu. Moc se mi líbí její přístup. Má za sebou hodně zkušeností s menšími dětmi, ale myslím, že by mohla doučovat i důchodce :-D!

Fotky a certifikáty