Václav J.

Václav J.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Václav J.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky online

  • 11 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Vítejte na mém profilu. Jsem student matematiky na vysoké škole. Mohu vás doučit na test ve škole, přijímačky na SŠ i VŠ, Scio testy, maturitu, reparát či jiné zkoušky.

Doučuji matematiku od základní školy až po vysokoškolskou matematiku. Z vysokoškolské matematiky doučuji převážně matematickou analýzu, lineární algebru, multilineární algebru a diskrétní matematiku.

Doučování probíhá online - mám grafický tablet s tužkou, takže nepoznáte, že nesedím vedle vás. Můžete se podívat na přiložené fotografie, jak výuka probíhá - takto vidí student moji obrazovku. Veškeré materiály z doučování následně studentovi zašlu do emailu v souboru pdf. Těším se na případnou spolupráci.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Jiří K.

Jiří K.

Neověřená reference

Vašek mě doučoval derivace a průběh funkce na písemku a i přesto, že jsem za celou střední nebyl schopný pochopit, co je to funkce, tak jsem díky němu dokázal zvládnout první zápočťák na vejšce bez ztráty jediného bodu. Rozhodně mohu doporučit - jde vidět, že má matiku rád a že jí rozumí.

David L.

David L.

Neověřená reference

S Vaškem spolupracuji jeden školní rok v účetnictví a ekonomii. Vašek je spolehlivý dobře vysvětluje a na své hodiny chodí velice dobře připraven. Nyní se budeme připravovat na maturitní zkoušku. Za mě Vaška můžu jedině doporučit.

Martin Š.

Martin Š.

Neověřená reference

Mohu jedině doporučit, Vašek vysvětloval srozumitelně, takže se to dalo dobře pochopit. Je vidět, že daným tématům rozumí. Bylo vidět, že se velmi snaží a že mu záleží na výsledcích studenta. Za mě super, určitě v budoucnu využiju znovu, pokud budu potřebovat pomoc.

Fotky a certifikáty