John K.

John K.

Odpovídá do 6 hod., na 90% zpráv
90% 6 hod
Přijímá nové studenty

John K.

Přijímá nové studenty
Cena Od 400 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem vystudovaný absolvent OA Heroldovy Sady se zaměřením na ekonomiku a účetnictví a nyní studuji na ČZU v Praze. Již několikrát jsem doučoval účetnictví pro střední školy a pracuji pro leasingovou společnost, v sektoru účetnictví. Účetnictví mě bavilo od samého začátku, důležité je jen pochopit princip samotného účetnictví a jednoduché počty, které potřebují pouze bystrý rozum. Většinou se na středních školách účetnictví vyučuje nudným stylem, zbytečně složitě a studenti kolikrát neví, co vlastně počítají čili jim to komplikuje život. Proto chci ukázat jednoduchou cestu, jak porozumět účetnictví bez zbytečného domácího šprtání. Rád pomohu zájemcům nejen se složením zkoušky či přípravou na maturitu, ale také pro možné budoucí zaměstnání.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (22)

+ Přidat referenci
Jitka T.

Jitka T.

Neověřená reference

Poslední přibližně 3 měsíce jsem měla tu čest absolvovat jednou týdně doučování z účetnictví s Honzou. Má lidský přístup, látku vysvětluje logicky na příkladech z běžné praxe, začíná teorií, pokračuje příklady. A zároveň má skvělý smysl pro humor, takže když při výuce prohodíte nějaký vtípek, zasměje se s Vámi a častokrát také humorem odpoví. V neposlední řadě musím dodat, že cena za výuku je příznivá, přeci jen to nedělá pro peníze, ale pro nás, studenty. VŘELE DOPORUČUJI! :)

Adam Č.

Adam Č.

Neověřená reference

Honza mě připravoval na maturitu a nemám mu co vytknout. Na zkoušky mě připravil nejlépe, co to šlo a zjistil jsem díky němu, že ta látka nemusí být zas tak nudná, jak vám jí často prezentují ve škole. Super!

Kamila H.

Kamila H.

Neověřená reference

Hledala jsem doučování účetnictví kvůli maturitě. Na doporučení spolužačky jsem se začala doučovat s Johnem. Scházeli jsme se online a domlouvání hodin bylo bez problémů. Ve škole jsem si k účetnictví cestu nenašla, ale díky doučování s ním ano. Nyní ho ovládám s přehledem a nacházím spojitosti mezi tématy. Po pár měsících jsem skvěle připravena na zkoušku. Doporučuji. Díky!

Míša F.

Míša F.

Neověřená reference

Hledala jsem na tomto webu někoho, kdo by mě naučil účetnictví, oslovila jsem tedy Johna a jsem více než spokojená. Účetnictví jsem nikdy předtím neovládala tak jako teď. Vyučování je velice obsáhlé, zábavné a myslím si že John na každém pozná jeho nedostatky a perfektně ho naučí. Díky němu mě nejen začalo účetnictví náramě bavit, ale už nemám žádné obavy, že bych tento rok svou maturitní zkoušku nezvládla. Vřele doporučuji.

Michal C.

Michal C.

Neověřená reference

Moc přijemné doučování. Jednoduše vysvětlené a zahrnuté vše potřebné + milé a vstřícné vystupování! Doporučuji.