Pero H.

Pero H.

Přijímá nové studenty

Pero H.

Přijímá nové studenty

Vyučování / doučování angličtiny online Přestaňte utrácet svůj čas a peníze na nekvalitní lekce a učte se s native Speaker.

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
Cena Od 500 Kč/hod

Popis

Přestaňte utrácet svůj čas a peníze na nekvalitní lekce a učte se s native Speaker.

Jmenuji se Pero Hattingh a jsem rodilý anglický mluvčí a rozumím česky.

Angličtinu jako cizí jazyk vyučuji na Slovensku již více než 15 let. Mám zkušenosti se všemi věkovými kategoriemi - od dětí až po seniory.

Vzhledem k současné situaci, momentálně vyučuji výhradně online. Jako rodilý mluvčí Vás dokážu připravit na prezentace v angličtině, či na pracovní pohovor, vyučuji také angličtinu na univerzitní úrovni.

Připravím Vás na zkoušky z angličtiny, pomůžu vám s gramatikou, či výslovností.
Mluvím plynule anglicky, afrikánsky a učím se slovenštinu.

V případě individuálního doučování 15 Euro / 45 min nebo 20 Euro / 60min.

Nabízím také skupinové online hodiny angličtiny.
Cena 10 Euro / 60min / osoba při skupinové výuce.

Je možné použít jednu z následujících platform:
Google meet / Hangouts (preferuji),
skype
zoom
WhatsApp
Facebook Messenger
Viber
Microsoft teams
Discord

Lekce se mnou jsou profesionální vyvážené - s množstvím aktivit, strukturovaných a navržených tak, aby byly pro studenty zábavné a ne vysilující.

Individuální zvolená úroveň pro každého studenta je výborným základem pro sebevědomý start pro začínající studenty a zároveň spojuje edukační element se zábavou.

Moje hodiny jsou zaměřeny na všeobecné použití angličtiny v běžném životě, nebo na specializované oblasti - například získání Cambridge certifikátu.

Můj vyučovací přístup k mladším dětem
Prezentuji nový jazyk prostřednictvím zábavných příběhů, obohacených o fantastické písničky a rýmy, které děti zbožňují. Touto zábavnou formou se dítě samo a nenuceně zapojuje do aktivit a velmi rychle v jazyce postupuje. Klíčový obsah a slovní zásoba se neustále opakuje a používá v nových souvislostech, čímž dítě získává sebevědomí v používání jazyka. Zaměřuji se na komunikaci a aktivity s ní spojené, abych měl jistotu, že dítě porozumělo a je schopno nový jazyk samostatně používat bez pocitu stresu.

Při každém dítěti se zaměřuji na vybudování pozitivního vztahu k angličtině a k učení se jazyků obecně. Na mých hodinách komunikujeme výhradně v angličtině, což je pro vaše dítě velkým přínosem.

Používá zábavné a interaktivní aktivity, hry, písničky, rýmy, příběhy, hádanky. Takto je dítě podporováno velmi strukturovanou metodou aktivně participovat na celé hodině.

Lekce jsou tématicky navrženy, s důrazem na procvičování správného čtení (samozřejmě pouze pokud dítě již umí číst) a správné komunikace, výslovnosti a melodie jazyka. Používám metodu'ukáž a povedz', hraní rolí, experimenty, kreslení. Různorodé aktivity podporují osobnostní, sociální, emoční a tělesné pokrok, také schopnost řešit problémy, zdůvodňování, chápání čísel, či formování si vlastních názorů o světě.

Rodiče mají možnost přesně vidět progres svého dítěte v online platformě, se kterou pracuji.

Můj vyučovací přístup k starším dětem a teenagerům:

Mým záměrem je pomoci vašemu dítěti zlepšit komunikační schopnosti v angličtině a posílit jeho / její sebevědomí v používání jazyka. K tomu používám různé osvědčené a odzkoušené přístupy, které podporují v dítěti kladný přístup k učení se obecně, zejména však j cizím jazykem. Tak jako u mladších dětech, i při těch starších používám zábavnou formu výuky s množstvím interaktivních aktivit, komunikačních her, písniček, rýmovaček, vtipů, hraní rolí, čímž se extrémně posiluje plynulost vyprávění a také se upravuje výslovnost dítěte.

Snažím se vybírat témata, které jsou relevantní a zajímavé pro věkovou skupinu a jazykovou úroveň jednotlivého studenta.

Studenti čtou a píší příběhy, dopisy, e-maily, referáty a správy, čímž pracují na psané formě jazyka, správném hláskování a slovní zásobě.
Také pracují na projektech aktivizujících a obnovujících naučen jazyk, zároveň pracujeme na kritickém myšlení, sebevědomí a na digitální gramotnosti.

Rodiče mají možnost přesně vidět progres svého dítěte v online platformě, se kterou pracuji.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.