Maxim F.

Maxim F.

Odpovídá do 9 hod., na 80% zpráv
80% 9 hod
Přijímá nové studenty

Maxim F.

Přijímá nové studenty

Účinné a pohodové hodiny francouzštiny s rodilým mluvčím, angličtiny a němčiny, nebo také klavíru

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
Cena Od 350 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! Jsem zapálený jednadvacetiletý vysokoškolský student dvojitého bakaláře SciencesPo Paris a Freie Universität Berlin, absolvent Pražské konzervatoře a všeobecného osmiletého gymnázia v Praze, a tvůj zkušený doučovatel, kterého učení prostě baví.

Jakožto rodilý mluvčí nabízím hodiny francouzštiny a francouzské konverzace online, přímo z Francie, kde nyní studuji. Nabízím také hodiny němčiny, německé konverzace, a angličtiny a anglické konverzace. V těchto jazycích mám podle školy úroveň C1+ (bilingvní). Ve své metodě mi jde především o to, aby hodiny byly zábavné, cílené na zlepšení komunikace a hlavně vyšly vstříc potřebám druhého.


Mám zkušenost s doučováním matematiky a češtiny na přijímačky na gymnázia, mohu nabídnout doučování obou předmětů podle potřeby.

Již šestým rokem učím klavír a rád doučím i hudební teorii. Pro případné zájemce nabízím i hodiny klasické skladby. Učit je moje vášeň a rád nabírám nové zkušenosti.
Ve svých hodinách rád postupuji systematicky, a na formě výuky se předem domlouvám. Jsem živý komunikační typ, ale i trpělivý a nemám problém se přizpůsobit.

I've been living with internationals for 3 years and I have experience in teaching foreigners :) If you wish to learn french, german or czech, don't hesitate to contact me!

Odmaturoval jsem z češtiny, společenských věd (psychologie, filosofie, ekonomika, právo a politologie), státní matematiky a angličtiny za samé 1.

KDE:
POUZE Online: přes Skype, přes Jitsi nebo MS Teams

CENÍK:
jazyky, klavír, skladba, příprava na gymnázium 350,-/45min

KDY?
Dle domluvy, preferovaně:
Úterý: 15:00-17:30
Středa: 08:00 - 12:00
Čtvrtek 08:00 - 19:00
Pá 14:00 -15:00

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Anna G.

Anna G.

Neověřená reference

Maxima doporučuji všem studentům, kteří se chtějí věnovat francouzštině, angličtině, hudbě a dalším předmětům. Společně jsme se připravovali na maturitu ze společenských věd a angličtiny, kdy jsme se vzájemně podporovali a motivovali. Max je neskutečně trpělivý, nápomocný a rád postupuje systematicky, proto je tou pravou volbou, pokud hledáte doučování, rozšíření výuky pro vaše dítě nebo se sami chcete naučit jazyk.