Jakub O.

Jakub O.

Jakub O.

Připravím tě na TOP hudební univerzity po celém světě

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj! Jmenuju se Jakub Ošmera a úspěšně tě připravím na přijímací zkoušky na kteroukoliv hudební konzervatoř, univerzitu! Studoval jsem 3 roky operní zpěv ve Vídni a byl jsem přijat na více než 10 prestižních hudebních univerzit po celé Evropě. Také jsem připravil úspěšně celou řadu uchazečů po teoretické i pěvecké stránce, kteří se hlásili na ty nejlepší hudební univerzity po celé Evropě (Rakousko, Německo, Polsko, Velká Británie).
Nabízím Ti výuku operního zpěvu, hudební teorie, solfeggia na té nejvyšší úrovni a rozdíl pocítíš již po pár hodinách. Mluvím na pokročilé úrovni německy, takže Ti moc rád pomůžu s přípravou na jazykové zkoušky, maturitu, ale také budeš po několika měsících vyslovovat jako rodilý mluvčí, ať už se jedná o běžnou konverzaci nebo o výslovnost písní, árií.
Vyhrál jsem také mnoho mezinárodních soutěží pro mladé zpěváky a zpíval jako sólista na mnoha pódiích po celém světě (Singapur, Rusko, Čína, Rakousko, Německo).
Pokud chceš objevit svůj skutečný talent a přitom neutratit obrovské peníze za drahé profesory a získat informace, které Ti nikdo neřekne, moc rád Ti s tím pomůžu a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Fotky a certifikáty