Kate M.

Kate M.

Odpovídá do 18 hod., na 100% zpráv
100% 18 hod
Přijímá nové studenty

Kate M.

Přijímá nové studenty

Mí studenti říkají, že díky mně začali angličtinu milovat! Zkus to také - zkušební hodina zdarma.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Omlouvám se, ale do června 2021 mám plnou kapacitu. Děkuji za přízeň!

Jsem zkušený lektor AJ s praxí od roku 2000. Od roku 2018 učím pouze online přes Skype nebo Whatsapp.

Učím děti od 3 let, teenagery i dospělé. Připravuji k maturitě, na certifikáty YLE: PreA1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), pomáhám zlepšit známku ve škole, připravit na přijímačky na VŠ nebo ke zkoušce na VŠ. Umím připravit na přijímací pohovor, konferenci, cestu do zahraničí. Můj rozsah je přes všeobecnou angličtinu po lékařskou, stavební, finanční i leteckou.

Pro maximální efekt výuky se studentem pracuji také na základě jeho studijního typu dle MBTI typologie (systematik x intuitiv).

Certifikáty: Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) při ILC International House Brno, certifikát CAE a FCE

Připravuji také k maturitě z češtiny a na přijímačky na SŠ.

Učím v blocích po 45´nebo 90´ Cena za 45´ je 450,-Kč. Cena za 90 minut je 700,- Kč. 90´si můžete rozložit v průběhu týdne na 2x45´. Platí se vždy předem na celé pololetí v rozsahu 18 týdnů. Pokud si přejete platit každou hodinu zvlášť je cena za 45´ 490,- Kč. Nejem plátcem DPH.

Storno podmínky jsou férové, pokud už vše umíte a přejete si výuku ukončit, prostě mi to sdělíte a já vám poměrnou částku vrátím do 10 pracovních dnů na účet, ze kterého mi předtím platba přišla. V rámci kurzu lze hodinu zrušit a nahradit ji v novém čase, storno lhůta pro nahrazení je 24 hodin. Pokud storno proběhne v čase kratším než 24 h do začátku vaší hodiny, můžu vámi poslat úkol náhradou, hodinu ale nenahrazuji. Děkuji za pochopení.

Samozřejmostí je zkušební hodina zdarma, kterou neplatíte, pokud se pro výuku se mnou nerozhodnete :) Zkušební hodinu nelze využít pro korektury překladů, opravy esejí apod. Ukázková hodina probíhá tak, že si dopředu domluvíme, na co se chcete v kurzu zaměřit a já vám pošlu podle toho zaměřený materiál ke zpracování. Na něj pak během ukázkové hodiny navážeme.