Anna L.

Anna L.

Odpovídá do 1 hod., na 50% zpráv
50% 1 hod
Přijímá nové studenty

Anna L.

Přijímá nové studenty

zábavné doučování anglického, českého jazyka i matematiky + příprava na maturitu

  • Doučuje také online
  • Od  280 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 280 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Zdravím!

Mé jméno je Anička, v roce 2020 jsem odmaturovala na gymnáziu v Plzni a v současnosti studuji Právnickou fakultu UK v Praze. Mezi má zaměření v doučování patří český jazyk a anglický, ze kterého jsem složila FCE zkoušku na úrovni B2 a dále matematika. Doučování se věnuji v mém volném čase jako dobrovolník u Člověka v Tísni. Baví mě komunikace s lidmi a vždy se snažím své hodiny přizpůsobit schopnostem a věku mého žáka.

Budu se těšit naviděnou!

Typy lekcí

Standardní lekce

280 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Mirí R.

Mirí R.

Neověřená reference

Slečnu Annu určitě doporučuji . Vždy a na všem snadná domluva a velký spoleh. Nic nebylo problém, dokonce si slečna Anna sama pořídila pomůcky ( knihy apod.), když bylo potřeba. Výuka (M, Č.J. a A.J.) pro mojí dceru probíhala po celý rok, několik hodin týdně. Dcera se na slečnu Annu vždy moc těšila. Vždy bylo vše v pořádku a skvěle vysvětleno, což svědčí i to, že se naše dcera dostala na osmileté gymnázium . Děkujeme za výuku i přípravu na přijímačky . Doporučuji všem studentům. Jsme nesmírně vděční, že jsme poznali tak hodnou a spolehlivou slečnu ❤️.Takto má prostě vypadat budoucí právník !

Veronika V.

Veronika V.

Neověřená reference

Anička mi pomáhá s přípravou na maturitu z ČJ a AJ. Má opravdu příjemný přátelský a nenucený přístup. Vše co nechápu, krásně společně rozebereme. Velice si vážím její pomoci a Aničky výpomoc můžu všem jen a jen doporučit !!! :)