Veronika P.

Veronika P.

Odpovídá do 19 hod., na 80% zpráv
80% 19 hod
Přijímá nové studenty

Veronika P.

Přijímá nové studenty

Naučím španělsky/anglicky začátečníky i pokročilé online a kdykoliv - momentálně nabírám nové studenty na šk. rok 23/24

  • Doučuje také online
  • Od  275 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 275 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jmenuji se Verča, je mi 21 let a studuji na univerzitě ve španělské Granadě - jsem ve třeťáku.

Letos jsem vyrazila na Erasmus, abych se zlepšila v angličtině, kterou jsem vždy měla ráda, ale kvůli Španělsku jsem ji upozadila.

Momentálně tak mohu dělat hodiny pouze online formou.

Pokud byste chtěli vědět něco z mého příběhu a jak jsem se k jazykům dostala, čtěte dál:)⬇️

V roce 2021 jsem úspěšně odmaturovala na 6 letém česko-španělského gymnáziu (studium s vybranými předměty ve ŠJ) a mimo to vlastním také mezinárodní certifikát DELE úrovně C1 (ano, certifikáty mohou spoustu věcí usnadnit, a tak jsem si i já tu ,,céjedničku´´ udělala, i když jsem věděla, že na VŠ je moje úroveň i výš).

Aktivně doučuji již čtvrtým rokem a mám za sebou i působení ve 3 jazykových školách. Toto léto jsem navíc učila jazykové kurzy na Západočeské univerzitě v Plzni a získala zkušenosti s výukou v akademickém prostředí.

Ke každému mám (samozřejmě) vždy individuální přístup, aby ho výuka hlavně bavila a moc ráda využívám hodiny k naučení španělštiny se kterou se setkáte nejvíc - té neformální/z ulice. Snažím se i žáky, kteří se v mluvení nevyžívají, motivovat a hlavně ukázat jim, že v jazyce není nejdůležitější umět gramatiku a slovíčka, ale nebát se jazyk používat i s chybami. V tom je totiž kouzlo jak španělštiny, tak angličtiny - nikdo moc neřeší, jestli jste použili ten nebo ten čas - hlavně, že se nebojíte komunikovat.

Ve španělštině vidím obrovský potenciál, jelikož se jí postupně učí víc a víc lidí a možnost se domluvit je tím pádem veliká.

O angličtině asi mluvit nemluvím - je to už spíše nutnost, protože na trhu práce si člověk neskutečně polepší a děti....ty jí mají všude kolem sebe:)

Moc ráda bych se o svoje znalosti, zkušenosti a nadšení s někým dalším podělila. A co víc...každý nový žák, kterého učím jeden na jednoho je jiný a získávání zkušeností nemá nikdy konec. Třeba i vy mi pomůžete stát se lepším učitelem (a i člověkem).

Pokud bys se mnou rád/a nakoukl/a do stylu života španělské a anglické kultury, naučil/a se základy a nebo zdokonalil/a pro splnění zkoušek, určitě napiš :) Nebudeš litovat!

Budu se moc těšit na další zájemce.

Hasta la vista! - věděli jste, že tahle věta se ve španělštině skoro nepoužívá, ale z filmů ji zná skoro každý? Překlad je však velmi přesný 😁

Typy lekcí

Standardní lekce

275 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Linda V.

Linda V.

Neověřená reference

Za mě samá pozitiva :). Připravovala jsem se na ústní i písemnou zkoušku B2. na VŠ a měla jsem úroveň ani ne B1. S Verčou jsem zvládla zkoušku hned napoprvé. Verču mohu jen vychválit a doporučit. Její studijní postupy i vztah ke španělštině mě nejen motivovaly, ale především posunuly dál, kde bych sama tak rychle nebyla :).

Lucie Š.

Lucie Š.

Neověřená reference

Verča je skvělá, moc doporučuji! Všechno dokáže jasně a srozumitelně popsat a vysvětlit a má zlatou trpělivost. Věnuje hodinám spoustu času, je vždy připravená a celkově hodiny moc dobře koncipuje. Zároveň je ochotná se časově přizpůsobit a vždy si najde chvíli pomoct i kdykoliv mimo hodiny. Je úžasná ve vymýšlení úkolů a aktivit, aby se člověk jazyk nejen naučil, ale taky si ho zamiloval.

Laura V.

Laura V.

Neověřená reference

Verunka je moc šikovná, ochotná a trpělivá. Časově se kdykoliv přizpůsobí a látku se snaží vždy vysvětlit, jak nejlíp umí. Snaží se vždy se vším pomoct. Pro začátečníky až pro mírně pokročilé moc doporučuju!!

Fotky a certifikáty