Katka D.

Katka D.

Odpovídá do 7 hod., na 90% zpráv
90% 7 hod
Přijímá nové studenty

Katka D.

Přijímá nové studenty

Angličtina online a flexibilně!

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj!

Pojďme si dát první lekci máš zdarma. Zjistíme jak jsi na tom a vše ti následně ušijeme na míru tak, aby ti to vyhovovalo.

Doučování je moje velká radost. Mám ráda poznávání nových lidí, a ještě víc mě to baví, když se lidé seznámí skrz společnou zálibu a v tomto případě to může být angličtina!

Je pro mě důležité, aby lidé vždy věděli, na čem zrovna v hodinách pracujeme a jaké máme cíle, protože to je velká součást úspěchu. Také dobrá komunikace je nutná, a proto v mých hodinách neexistuje nic takového jako “špatná” otázka, protože je lepší se zeptat než se v tom plavat sám!

Nabízím individuální doučování angličtiny přes Skype, Zoom ale jsem vždy otevřená dalším možnostem. Z časového hlediska se velice flexibilní a vždy se ráda přizpůsobím!

Něco málo o mě:

Mám složenou zkoušku C1
Momentálně žiju a pracuji v zahraničí (USA)
Mám bohaté zkušenosti s překladem a obchodní angličtinou
Mám za sebou 5+ roků praxe ve vzdělávání

Těším se na spolupráci,

Katka

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Soňa Š.

Soňa Š.

Neověřená reference

Katie je skvělá doučující. Těžko se to popisuje, ale její přístup je plný optimismu, profesionality a přátelskosti zároveň. Lekce jsou poutavé, interaktivní, přizpůsobené na míru a taky velmi zábavné. Nečekala bych, že se někdy budu do hodin angličtiny tolik těšit. Katie mi za tři měsíce pomohla naučit se vystupovat z komfortní zóny, začít mluvit, nebát se chyb a trochu si srovnat základy z gramatiky. Navíc jsme našly spoustu společných témat, takže lekce vždy rychle uplynou a odcházím z nich s dobrým pocitem a úsměvem na tváři.

Veronika S.

Veronika S.

Neověřená reference

Katka je výborně připravená na každou hodinu. Její výuka je kvalitní a dokáže pružně reagovat na potřeby i náladu studenta. Je pečlivá a důsledná. Výuka je podpořena zasíláním materiálů a domácími úkoly. Za mě konečně někdo, kdo dokáže zaujmout i puberťáka :-)

Beatrix S.

Beatrix S.

Neověřená reference

S Katkou a jejím přístupem jsme moc spokojeni. Umí se přizpůsobit individuálním požadavkům studenta, akceptuje to, co preferuje. Komunikace i zpětná vazba je vynikající. Určitě ji jako lektora doporučuji.

Rosťa P.

Rosťa P.

Neověřená reference

Katka má každou hodinu perfektně připravenou včetně materiálů. Hodně trpělivosti a hlavně snahy předat co nejvíce znalostí a to vše v přátelské atmosféře. Díky tomu prvotní obava z doučování rychle zmizí. V průběhu 4 měsíců jsem nemusel řešit jedinou zrušenou lekci, naopak když jsem potřeboval z nějakého důvodu jiný termín, nebyl problém. Určitě můžu doporučit.