Rafael P.

Rafael P.

Odpovídá do 7 hod., na 88% zpráv
88% 7 hod
Přijímá nové studenty

Rafael P.

Přijímá nové studenty

Hodiny online - rodený hovorca/ native speaker

  • Doučuje také online
  • Od  420 Kč/hod
Cena Od 420 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den, jsem Brazilec a Portugalec a nabízím kurzy portugalštiny a brazilského jazyka a kultury přes internet, stejně jako italštinu a španělštinu. Mám zkušenosti jako učitel jazyků a kultur. V Evropě žiju přes 10 let a na Slovensku žiju asi 2 roky, když jsem studoval slovenštinu (A2/B1) a párkrát jsem navštívil Českou republiku. Studoval jsem španělštinu ve Španělsku a italštinu v Itálii a tyto jazyky ovládám plynně, jsem v plném kontaktu s jejich kulturami. Mám velmi zvláštní náklonnost k Čechům a také ke Slovákům :)

Lekce a materiály jsou přizpůsobeny zájmům a cílům každého studenta (cestování, stěhování, podnikání, studium, mezilidské vztahy, zkouška odborné způsobilosti atd.).

První schůzka je zdarma a cena je možná dohodou v závislosti na počtu lekcí.

Protože studium jazyka mění naše životy!

Olá, sou brasileiro e português e ofereço aulas de língua e cultura portuguesa e brasileira via internet. Tenho experiência como professor e como estudante de línguas e culturas. Vivi na Europa por cerca de 10 anos e na Eslováquia por 01 ano, quando estudei eslovaco (A1/A2). Tenho um carinho especial pelos eslovacos e também pelos checos :) Também aprendi espanhol na Espanha (C2) e italiano na Itália (C1), então posso oferecer aulas normais, de conversação ou sobre temas específicos. As aulas e materiais são moldados conforme os interesses e objetivos do estudante (viagens, mudanças, negócios, estudos, relações interpessoais, exame de proficiência etc.). Para alunos totalmente iniciantes, o inglês, espanhol, italiano e/ou francês podem ajudar a acelerar o aprendizado.

O primeiro encontro é grátis e o preço pode ser negociável em função do número de classes.

Porque estudar uma língua muda as nossas vidas!

Typy lekcí

Standardní lekce

420 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Natalie H.

Natalie H.

Neověřená reference

Rafael je skvely doucovatel. Urcite moc doporucuji. Hodiny me moc bavi! Vzdy se i spolu nasmejeme😊👍🏻

Deleted-0e3f32 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Rafael je moc milý, a spolehlivý, vtipný a ochotný lektor portugalštiny, Lekce s ním všem doporučuji :)

Deleted-708fe8 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Rafael je naprosto skvělý! Vždy pomůže a vysvětlí a hned po ukázkové lekci byl pro mě první volba. V hodinách děláme hodně konverzace, ale i slovíčka a gramatiku. Už po pár dvou měsících jsem byla schopná si v Itálii v Italštině objednat a nějak se vymáčnout :D, a to jsem naprostý začátečník. Do hodin vnáší energii a dobrou náladu, máme spoustu stejných/podobných koníčků a je fajn, že umí více jazyků - některé věci mi dokáže spojit s FJ, se kterou už mám nějakou tu zkušenost. Grazie mille, Rafael! :)

Petra K.

Petra K.

Neověřená reference

Rafael mi pomohl s vyslovnostmi mistopisnych pojmu a jmen pro cetbu audioknihy. Skvele vysvetlil kontext, nahral nahravku. Na vse odpovedel obratem. Doporucuji!

Gabi B.

Gabi B.

Neověřená reference

Rafael učí srdcom. Jeho mnohojazyčnosť mu dáva veľký cit pre jazyky, ale aj pre študentov a ich konkrétne potreby. Pri výuke portugalčiny dokázal využiť paralely so španielčinou a taliančinou, čo mi veľmi pomohlo pri osvojovaní si portugalčiny. Je vnímavý, pozorný, motivujúci učiteľ.