Sophie M.

Sophie M.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Sophie M.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky a chemie ONLINE

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem studentkou VŠ a dlouhodobě se věnuji doučování, se zaměřením především na matematiku.

Nabízím profesionální, srozumitelné doučování středoškolské matematiky a chemie, včetně přípravy k maturitě. Ke každému přistupuji individuálně, jsem ochotná a trpělivá.

Lepší zkušenosti mám s online doučováním, při němž je možné nahrávání lekcí pro pozdější opakování. Osobní doučování možné v Praze (případně i v Brně).

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Radka Ď.

Radka Ď.

1 odučená lekce

Sophie doučovala dceru na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Měla vždy dobrou náladu a hodiny probíhaly profesionálně. Dcera nebyla moc ochotná se připravovat s mámou, tak jsem zvolila tuto variantu. Vždy se na hodinu těšila. Vyučování bylo svižné, zajímavé a vedené s citem (nikdy si dcera nepřipadala hloupě). Všem DOPORUČUJI!

Anežka Š.

Anežka Š.

1 odučená lekce

Pokud se stejně jako já neustále trápíte s matematikou a chemií, absolutně nechápete o čem to ten učitel mluví a děsíte se každého testu, protože víte, že líp než na 3- to nenapíšete, udělejte to nejlepší rozhodnutí ve svém studijním životě a napište o pomoc tady Sophii. Tato slečna je naprostý vědecký génius a ještě se nestalo, že by mi nějakou látku nedokázala srozumitelně vysvětlit a zachránit tak moje známky. Ať už jde o geometrii, funkce, derivace, chemické názvosloví, vzorce či reakce, Soph si ví se vším rady. A nejen to – taky vám to také vysvětlí, krůček po krůčku. Od „Co to je?“ přes „Co s tím mám dělat?“ až po „Jak dojdu k výsledku?“. Při vysvětlování látky se neustále ujišťuje, že všemu zatím rozumíte. Nestačí jí však k tomu vaše slovo či kývnutí hlavy, bude po vás chtít, ať jí to názorně předvedete, čímž si látku zapíšete do paměti a jste si tak jistí, že tomu opravdu rozumíte. Tento přístup mě osobně hrozně pomohl, protože jsem si díky němu uvědomila, čemu vlastně nerozumím, i když si myslím opak. Sophie je velmi trpělivá a laskavá. Neztrácí nervy, když něco pořád a pořád nemůžete pochopit. Naopak, zpomalí a vysvětlí to znova. Umí skvěle vysvětlit i to nejkomplikovanější učivo – až se budete divit, proč vám to připadalo tak komplikované, když s jejím výkladem je to naprostá hračka. Sophii můžu na doučování jen a jen doporučit. Lepšího doučujícího jen stěží najdete.