Barbara J.

Mgr. Barbara J.

Odpovídá do 48 hod., na 25% zpráv
25% 48 hod+

Barbara J.

Profesionální výuka němčiny, rodilý mluvčí

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Milí rodiče a studenti všech věkových kategorií,

mé jméno je Barbara John a ráda bych Vám touto cestou nabídla výuku německého jazyka a dějepisu přesně dle Vašich cílů, potřeb, přání, dle toho, co Vám v současné době školy ani jiné instituce nemohou nabídnout.

Učitelství německého jazyka, literatury a dějepisu mám vystudováno na Pedagogické fakultě Masarykovy Univerzity v Brně, kde jsem jako lektor v rámci doktorského studia
také zároveň působila. Individuální výuce a doučování se aktivně věnuji od roku 2008.

V zahraničí jsem zároveň strávila část magisterského studia, následně pracovala na obchodních pozicích v německých, rakouských a také českých firmám - to mi dalo obrovské zkušenosti v požadavcích na výslovnost, komunikaci a přirozenost projevu. Pro - německá orientace mi do života přinesla také německého manžela, díky kterému jsem měla možnost dále v zahraničí žít, ne v roli cizince, ale jako součást německé komunity, poznat obrovské rozdíly mezi mentalitami Rakouska, východního a západního Německa.

Mou prioritou je cíl, který si stanovíme. Kladu velký důraz na osobnost jednotlivce a zastávám názor, že každý učitel by měl být dobrým psychologem a manažerem.

Sekundárně v této nelehké době nabízím i doučování veškerých humanitních předmětů.

Ráda za Vámi přijedu domů nebo Vás pozvu do mého soukromého výukového centra v Brně, vše záleží na naší společné domluvě.



Těším se na Vás.








Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty