Ondřej S.

Ondřej S.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej S.

Přijímá nové studenty

Hra na klavír/varhany/hudební teorie

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Student Konzervatoře Pardubice, hlavní obor varhany, obligátní klavír. Bývalý dlouholetý varhaník při libereckém arciděkanství & liberecké radnici (před stěhováním do Pardubic). Nepravidelná koncertní činnost (záznamy dohledatelné na internetu). Praxe soukromé výuky hry na klavír, varhany i hudební teorie.

Nejrůznější úspěchy z interpretačních soutěží, např. 1. cena z mezinárodní varhanní soutěže v anglickém městě Maidstone, 2. cena z mezinárodní soutěže Pro Bohemia Ostrava, 2. cena ze soutěže konzervatoří ČR 2019, účast na prestižní soutěži NIIOC v Severním Irsku a další. Ocenění vynikajících studijních úspěchů krajským městem Pardubicemi v roce 2019, zároveň ocenění Mladý talent roku 2019 a Mladý talent roku 2020.
Účast na mistrovských kurzech, např. u Martina Bakera (Westminster Cathedral).
Nepravidelná koncertní činnost v ČR i zahraničí (Londýn, Rochester, Belfast, ...).
Při výuce preferuji starší děti/dospělé.

Další informace k výuce:
Časová dotace (30/45/60 minut) dle domluvy. Student má k disposici online evidenci hodin, online přístup ke studijním materiálům. Výuku teorie koncipuji dle logicky strukturované osnovy. K výuce teorie nabízím zdarma online videa k případnému samostudiu.

Aktuálně není možná výuka u mě doma - nemám doma nástroj.
Hudba, vč. studia a výuky, je můj koníček. Profesně se věnuji pojistné matematice.

DŮLEŽITÉ: Abych mohl zareagovat na Vaši poptávku, musím si nejdříve předplatit členství na min. 1 měsíc. Pokud Vám na Vaši poptávku neodpovím, je to z toho důvodu, že již nemám kapacitu pro nové žáky a nechce se mi členství zbytečně platit jenom kvůli tomu, abych Vám řekl, že již nemám kapacitu. Pokud do zprávy uvedete kontakt (mail, telefon), systém jej automaticky cenzuruje a já ho nevidím => nemohu Vám osobně odpovědět. Děkuji za pochopení.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.