Šimon K.

Šimon K.

Odpovídá do 23 hod., na 40% zpráv
40% 23 hod

Šimon K.

Online doučování matematiky a informatiky, možné platit i v Bitcoinu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Šimon a v současné době studuji na VŠ informatiku a zároveň pracuji jako programátor. Nabízím doučování nejrůznějších okruhů z informatiky a matematiky. Možná si říkáte - proč jsem zrovna já váš ideální doučovatel?

Na tuto otázku mám hned několik odpovědí. Hlavní ale je, že jak pro informatiku, tak i pro matematiku mám vášeň a tyto obory mě opravdu baví a snažím se je pochopit do hloubky včetně všech souvislostí.

Jako druhý důvod, proč si o sobě myslím že jsem dobrý doučovatel, bych uvedl to, že mám již několikaletou praxi s doučováním a proto se dokážu vcítit a pochopit toho, koho zrovna doučuji. Když někomu něco vysvětluji, snažím se mu to podat nejsrozumitelněji jak to jde.

Pokud jsem vás aspoň trochu zaujal, budu rád když mě kontaktujete. Na všem se dá se mnou domluvit, včetně ceny, času, místa či online platformy. Za současného stavu preferuji online doučování.

Díky a přeji krásný den!

P.S: Pokud jste krypto-nadšenci jako já, tak umožňuji platit i v Bitcoinu! Pokud ne, tak nemám problém s jinými možnostmi platby.

Šimon

Reference (1)

+ Přidat referenci
Kadi O.

Kadi O.

Neověřená reference

Velmi sikovni a krasne vysvetluje rozumitelne, moc doporucuji. Diky Simone za pomoc.