Pavlína K.

Pavlína K.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Pavlína K.

Přijímá nové studenty

Výuka Italštiny v Praze za skvělou cenu

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Miluji Itálii, jezdím tam pravidelně od svých 20 let. Italštinu vyučuji již 15 let a mám velké zkušenosti především se začátečníky. Trpělivě vám vysvětlím úplné základy, naučím vás gramatiku a správnou výslovnost. Učím také pokročilé žáky. Moje úroveň je B2 - C1. V Itálii mám spousty přátel, se kterými udržuji pravidelný telefonický i písemný kontakt - mluvím italsky denně. V současné době studuji Italianistiku na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy.
Obvykle používám osvědčenou a všeobecně doporučovanou učebnici: Italština od autorek: Benešové, Bahníkové a Ehrenbergerové z vydavatelství Leda, ale můžeme se domluvit i na použití vaší oblíbené učebnice a dalších učebních materiálů a pomůcek. Lekci sestavuji na míru každému studentovi/studentce podle jeho/jejích individuálních požadavků a možností. Vyučuji také děti, a to hravou formou tak, aby je učení bavilo a aby brzy mluvily.
Učím buď osobně v Praze nebo přes Whats-App, Messenger, Teams podle domluvy. Délka a četnost lekcí je také na domluvě. Není problém ani více osob najednou, často učím dvojice.

Dělám také překlady textů z italštiny do češtiny a z češtiny do italštiny od 250 Kč za normostranu (1800 úhozů) dle odbornosti textu.

Kromě výuky italštiny se věnuji také józe. Jsem akreditovaná lektorka jógy 2.stupně a mám 29 let praxe. Cvičím hathajógu s dospělými i s dětmi a mám zkušenosti se speciálním cvičením pro těhotné, seniory a osoby s omezenou hybností. Cvičím s nimi individuálně i ve skupinách. Dělám jógové programy pro základní školy. Také pořádám jógové pobyty po Čechách a v Itálii.
V současné době se můžete přihlásit na mé veřejné on-line lekce nebo si se mnou domluvit individuální lekci jógy v Praze.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Belinda S.

Belinda S.

Neověřená reference

Dobrý den, paní lektorku Pavlu K. bych ráda doporučila všem zájemcům o italštinu. Dcerám (11. let) se věnuje online už 2 měsíce. Obě dělají rychlé pokroky a italština je baví.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Pavlína K.

Učebnice: ano / ne? V jaké míře a jaká?

Disclaimer: otázka pro učitele/lektory italštiny Drahé kolgyně a drazí kolevogé, chtěl bych se vás zeptat, zdali používáte ve své výuce učebnice, a pokud ano, tak jaké? Já osobně používám Nuovo (postupně přecházím na Nuovissimo) Progetto Italiano a moc se mi líbí. Vím, že se v českém prostředí…