Pavla H.

Pavla H.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Pavla H.

Přijímá nové studenty

Žádný učený z nebe nespadl aneb doučování jazyků může být i legrace!

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jmenuji se Pavla a momentálně jsem studentkou magisterského oboru Německý jazyk se zaměřením na vzdělávání a bakalářského oboru Logopedie.
Kromě studia se mimo jiné věnuji doučování německého, českého a anglického jazyka.
S výukou mám několikaleté zkušenosti. Učím i v jazykových školách a vedu jak individuální tak skupinové kurzy.

Nejvíc mi záleží na tom, aby student chodil na hodiny rád! Věřím, že se toho společně hodně naučíme. Nejen vy ode mě, ale i já od vás!

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Vítek B.

Vítek B.

Neověřená reference

S Pavlou mám online hodiny němčiny pravidelně již téměř dva roky. Za tu dobu jsem s její výukou naprosto spokojený. Na hodiny je vždy perfektně připravená a obsah jednotlivých lekcí včetně typů cvičení dokáže umně přizpůsobit mým potřebám a schopnostem. Novou látku vysvětluje srozumitelně, trpělivě a v logických návaznostech. Časově je Pavla velmi flexibilní, dochvilná a domluva s ní je zcela bezproblémová. V hodinách dokáže efektivně pracovat s časovým rámcem a současně připravit odpovídající množství domácích úkolů, s kterými je nápomocná i mimo vyučovací hodiny. Můj pokrok v němčině je díky Pavle evidentní a všem, kteří hledají kvalitního a spolehlivého lektora němčiny, ji mohu jedině doporučit.

Jakub K.

Jakub K.

Neověřená reference

S Pájou mám němčinu už rok a půl. Lepší lektorku neznám. Ochotně plní přání studenta, na hodiny je vždy připravená, svědomitá, dochvilná atd. S přehledem uspokojí i toho nejnáročnějšího studenta! :-)