Klára V.

Klára V.

Odpovídá do 6 hod., na 50% zpráv
50% 6 hod
Přijímá nové studenty

Klára V.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, fyziky, biologie a jazyků.

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 8 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, tady Klára.
Matematika, fyzika i biologie byly vždy mé oblíbené předměty už od základní školy. Můj zájem mě zavedl až k maturitě z fyziky a biologie. Jsem zastáncem toho, že předměty nikdy nejsou moc těžké, jen se látka musí řádně vysvětlit a od toho tu jsem.
S doučováním mám několikaleté zkušenosti, jak s přípravou na přijímací zkoušky, tak s doučováním zmíněných předmětů. Jsem trpělivá, vstřícná, komunikativní a hlavně dokáži danou látku vysvětlit tak, aby šla pochopit.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Vera Č.

Vera Č.

3 odučené lekce

Měli jsme spolu doučování na příjmačky na střední školu od listopadu 2020 až do dubna 2021. Za tu dobu mě naučila mnoho věcí, pomohla mi i s těmi nejzáludnějšími příklady a přitom dokázala stále být trpělivá i při mých chybách. Zvolit Kláru na doučování tak byl podle mě velmi dobrý nápad. Děkuji za těch 6 měsíců pomoci!

Daria L.

Daria L.

1 odučená lekce

Doučovala mě Klára více jak 4 měsíce na přijímací zkoušky z matematiky (na střední školu). Vždy mi se vším pomohla a pěkně srozumitelně vysvětlila. Moc jí děkuji za přípravu. Kdyby někdo měl pochyby, tak za mě Klára byla tou nejvíce usměvavou, trpělivou, kamarádskou a klidnou paní učitelkou, takže je to vše na vás, ale já mám s ní krásnou zkušenost. Děkuji :)

Lukáš C.

Lukáš C.

Neověřená reference

Zdravíme čtenáře této naší recenze! Máme se slečnou Klárou V. jen ty nejlepší zkušenosti! Mohu doporučit s čistým svědomím! Rád bych ještě mimo hodnocení její kvalitní práce v přípravě a při samotných lekcích vyzdvihl její ochotu, nebývalou slušnost v jednání a hlavně umění naučit! Klárku máme pro přípravu ke studiu našich obou dětí. Starší dceři pomáhá v 8. třídě k přijímačkám na SŠ a s pochopením látky v M, Fy a Ch, se synem v 5. tř. piluje AJ. Obě děti nyní patří k premiantům svých tříd a jejich sebejistota ve znalosti učiva se projevuje v jistotě a pochopitelně ve skvělých známkách. Klárku doporučujeme především těm, kteří se chtějí připravit na přijímací zkoušky a rozhodně nejen těm, kteří bojují se zvládnutím učiva pro ochranu před nedostatečnou. Měli jsme za covid období při online výuce již 3 předcházející doučující, ale Klára V. je 1️⃣. Těšíme se s ní na pokračovaní od září 22! Lukáš Ch. Praha 5 - Hlubočepy

Jarmila Š.

Jarmila Š.

Neověřená reference

S Klárou jsem byla moc spokojená, vše mi srozumitelně vysvětlila a vždy byla příjemná a milá. Určitě bych ji doporučila všem, kdo potřebuje připravit na zkoušky nebo třeba jen dohnat učivo. Kláro moc děkuju, určitě se na tebe v budoucnu obrátím.

Silvie E.

Silvie E.

Neověřená reference

Klarka pomáhala dceři na druhem stupni s matematickou.Mohu jen doporučit.Vše srozumitelně vysvětlí a je velmi milá a trpělivá.