Dana J.

Dana J.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Dana J.

Přijímá nové studenty

Francúzsky jazyk priamo z Francúzska

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte,
ponúkam kvalitné a zároveň zábavné skype doučovanie francúzštiny a slovenčiny pre cudzincov. Moje pôsobenie ako lektorka francúzskeho jazyka v Európskom parlamente bolo vysoko ocenené EU inštitúciou a študenti vždy úspešne absolvovali požadovanú úroveň jazyka. Slovenský jazyk som vyučovala cudzincov priamo vo Francúzsku. Žijem vo Francúzsku a Belgicku už 10 rokov, kde som vyštudovala trojité magisterské štúdium zamerané na medzinárodné vzťahy, európske štúdia a samozrejme 5 jazykov, medzi ktorými primárne figuruje francúzština. Z FR jazyka mám medzinárodne uznávaný DALF certifikát, úroveň C2, ktoré sa rovná úrovni native speakera. Kultúra Francúzska a francúzština boli rovnako predmetmi mojich štátnych skúšok.

Na doučovanie ponúkam širokú paletu najrôznorodejších učebných materiálov v elektronickej verzii pre všetky úrovne. Samozrejmosťou je aj prvá 20-min hodina, ktorá bude pre Vás gratis a počas ktorej vieme doladiť všetky potrebné detaily pre naše následujúce hodiny.

Teším sa na stretnutie s Vami.

A très bientôt

Dana

Typy lekcí

Standardní lekce

700 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Sviatlana M.

Sviatlana M.

Neověřená reference

Dana is an awesome teacher! She's patient, kind, and always explains everything so clearly. I've learned so much about French language and culture from her and would definitely recommend her to anyone who wants to learn French.

Fotky a certifikáty