Zuzana Č.

Zuzana Č.

Odpovídá do 7 hod., na 50% zpráv
50% 7 hod
Přijímá nové studenty

Zuzana Č.

Přijímá nové studenty

Biologie a chemie s úsměvem

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Hezký den! Vystudovala jsem Pedagogickou fakultu UK v Praze, obor biologie - pedagogika. Posledních 10 let jsem pracovala jako učitelka přírodopisu, chemie, fyziky na 2. stupni ZŠ. Několik let jsem vyučovala i matematiku 2. stupně. Zkušenost mám i s výukou na gymnáziu. Na ZŠ jsem fungovala i jako koordinátorka EVVO. Dva roky jsem měla také možnost spolupracovat na projektu s UK v Praze, kde jsme vyvářeli nové výukové materiály a také jsem pomáhala uvádět do praxe studenty pedagogiky. Za sebou mám i tvorbu výukových materiál a CD (například s tématikou minerály a horniny, bakterie a viry). Ráda si popovídám o tématech z biologie, chemie i ostatních předmětů (dle dohody). Upřednostňuji výuku a popovídání například přes Skype. Není problém dohodnout se na způsobu či čase popovídání si o všem, co zrovna budete potřebovat.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Miluše P.

Miluše P.

Neověřená reference

Určitě moc doporučuju. Začínala jsem s Biologií a Chemií úplně od začátku. A teď mě přijali na veterinu do Brna. Takže paní doučovatelka splnila úplně na výbornou účel našeho doučování :) vždy jsme se domluvili na postupech, přesun hodin apod. Pokud bude třeba určitě budu vyhledávat i nadále její pomoc :)

Franciska J.

Franciska J.

Neověřená reference

Pokiaľ potrebujete doučovanie, určite by som neváhala! Hodiny sú skvelé a nesú sa v príjemnej atmosfére - slečna sa na hodinu pripraví a naozaj chce naučiť, čo je úžasné a hlavne to je vidieť na výsledkoch! Vrelo odporúčam:)

Julie O.

Julie O.

Neověřená reference

Skvělá učitelka. Vždy milá a velice ochotná. Doporučuji :-)

Jan P.

Jan P.

Neověřená reference

Všem, kdo potřebují doučit chemii můžu jen doporučit. Skvělý přístup, výborný výklad. 10/10

Fotky a certifikáty