Zana N.

Zana N.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod
Přijímá nové studenty

Zana N.

Přijímá nové studenty

Doučujem francúzsky jazyk a konverzácie v anglickom jazyku

Popis

Myslím si, že jazyk sa najlepšie naučí v spojitosti s tým čo nás baví. Ten pocit, keď som si prvý krát prečítala knihu od Alberta Camus v origináli je na nezaplatenie. Ponúkam doučovanie online individuálnou formou, rada prispôsobím hodinu tomu čo vás baví a naplňuje. Konverzácie, rozbor textu, slovná zásoba, gramatika, zaujímavé texty na doplnenie…

Špecializujem sa na francúzštinu keďže som vyštudovala Francúzsku Filológiu na Masarykovej univerzite. Mám aj diplom Dalf C1, každopádne najvačšie skúsenosti som získala vo Francúzsku počas Magisterského štúdia v Lyone a využívaním jazyka v pracovnom prostredí, pracovala som pre tri rôzne francúzske firmy. Veľmi obohacujúci bol aj môj pobyt na ostrove Réunion kde som pričuchla aj k úplne inej forme francúžstiny (créole :).

Milujem cestovanie a aj vďaka tomu, že som pracovala v medzinárodnom prostredí mi ani angličtina nerobí problém. Zúčastnila som sa aj viacerých tréningov, workshopov, kurzov vedených v angličtine a preto ponúkam aj doučovanie angličtiny a to formou konverzácií, zlepšenie komunikácie - vždy na určité téma.

Doučujem momentálne iba ONLINE (Skype, Zoom, Hangouts...)

Prvá 30 minútova hodina je zadarmo. Uprednostňujem aby sme sa najprv vzájomne videli, troška spoznali a aby som aj zistila na čo sa chcete zamerať, prípadne dohodnúť sa na ďalších detailoch. Väčšinou mám 60 min. hodiny, ale viem, že niekto uprednostňuje 45min. Po hodine posielam vždycky zhrnutie toho čo sme mali/na čo si dávať pozor, samozrejme záleží čo aktuálne preberáme a domácu úlohu, nechávam na Vás podľa časových možností :)

Ceny francúzština :
60min - 600 kč
45min - 500 kč

Angličtina konverzácie :
60 min - 400 kč
45 min - 300 kč

Ponúkam zvýhodnenú cenu pri predplatení viacerých hodín :)

Neváhajte mi napísať s prípadným dotazom. Budem sa tešiť!

PS: Inak ak by ste sa chceli dozvedieť niečo viac o hovorovej francúzštine sledujte ma na Instagrame @francais.familier :)