Simona V.

Simona V.

Odpovídá do 13 hod., na 60% zpráv
60% 13 hod

Simona V.

Španielčina a angličtina pre deti i dospelých - jednoducho, príjemne a efektívne

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Krásny deň prajem,

Ponúkam doučovanie španielskeho i anglického jazyka pre všetky vekové kategórie od začiatočníkov až po stredne pokročilých. Študujem na Pedagogické fakultě MUNI a španielčine sa aktívne venujem už šiesty rok a momentálne ju ovládam na úrovni C1. Začala som ako samouk a následne som sa zdokonalila jej aktívnym štúdiom počas VŠ. Najpraktickejšie skúsenosti som nabrala počas dvojročného pobytu v Latinskej Amerike, kde som strávila rok cestovaním (Ekvádor, Kolumbia, Peru, Bolívia) a rok prácou na rozvojovom projekte v Amazonskom pralese.
Angličtine sa venujem už od svojeho útleho detstva a používam ju vo svojom každodennom živote.

Som osoba prirodzene empatická, s veľkou dávkou trpezlivosti a mám skúsenosti s výučbou detí i dospelých. Ku každému študentovi pristupujem individuálne a hodinu prispôsobujem na základe jeho potrieb. O všetky potrebné materiály sa rada postarám.

Rada Vás či Vaše deti pripravím na sebavedomú konverzáciu v oboch jazykoch, ktoré sa so mnou hravo naučíte príjemnou, jednoduchou a zároveň efektívnou formou.

Teším sa na Vás! :-)

Reference (2)

+ Přidat referenci
Alexandru C.

Alexandru C.

Neověřená reference

Učí naše dítě už třetí rok, a jsme spokojený .

Denisa S.

Denisa S.

Neověřená reference

Slečnu Simonu mohu vřele doporučit. Doučuje mého syna, který je v 6 třídě. Je spolehlivá, milá, posílá zajímavý učební materiál, dokáže hodinu udělat tak, aby byla poutavá. Na všem ohledně výuky se s ní dá skvěle domluvit.