Zarif A.

Zarif A.

Odpovídá do 8 hod., na 86% zpráv
86% 8 hod
Přijímá nové studenty

Zarif A.

Přijímá nové studenty

ONLINE - Doučování angličtiny (B2+), matematiky (ZŠ, SŠ), chemie (ZŠ, SŠ) a informatiky

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: večer, víkend
Preferované časy: večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, jmenuju se Zarif, momentálně studuji na Fakultě financí a účetnictví, VŠE, konkrétně obor Bankovnictví a Pojištovnictví. Mám velmi exotické a nevšední jméno, moje rodina pochází z dálného východu, z Afghanistánu, ale já jsem se narodil zde, tedy česky i naším jazykem (paštunštinou) mluvím plynule :)

Studoval jsem na Gymnáziu Arabská, obor programování. Prošel jsem si 4 roky drsné matematiky, díky které jsem se na státní i školní maturitu z matematiky nemusel učit. Proto tedy nabízím své znalosti matematiky i tobě. Budu sdílet své poznatky a pomůcky, které mně pomáhaly se studiem na ZŠ a SŠ.

Během studia na gymplu jsem se také pilně věnoval prohlubování svých znalostí angličtiny, což jsem završil získáním diplomu CAE a CPE, tedy certifikáty na úroveň C1 a C2. Mohu ti nabídnout přípravu na zkoušky FCE a CPE, na maturitu z AJ, zlepšení mluveného projevu, nebo pomoc při úplných začátcích.

Chemie mě na gymplu velmi bavila, na poslední chvíli jsem se rozhodnul jít na vysokou, která neměla nic s chemií společného. V chemii určitě mohu pomoct komukoliv :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky