Zdenka H.

Zdenka H.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Zdenka H.

Přijímá nové studenty

Angličtina - snadno, srozumitelně a zábavně

  • Doučuje také online
  • Od  360 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 360 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Zdenka a jako lektorka už učím 15 let, působím v jazykové škole, stejně jako na volné noze. Anglický jazyk mam vystudovany na vysoke škole v oborech Obecná angličtina a Podnikova anglictina (Business English).

Angličtina je mým hlavním oborem, ale zároveň i koníčkem. Učím všechny věkové kategorie. Mám zkušenosti s přípravou studentů na certifikáty, maturitu, přijímacky na skoly. Momentálně se hodně věnuji učení dětí na základní škole, kvůli velké poptávce. Mam zkušenosti i s dětmi a dospělými, kteri se potýkají s poruchami učení. Vyuku vzdy přizpůsobuji potřebám studentů, snažím se, aby byla výuka jednoduchá, ale zábavná a cílená na osvojení znalostí, nejen kvůli zkouškám, ale hlavně pro praktickou potřebu do života. English is easy 😉 a ja vám to dokážu!

Typy lekcí

Standardní lekce

360 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Zdenka H.

Definoval jsem si správně vazbu ...At (in) back (front) of ...? Díky.

1. The kitchen is IN FRONT / BACK OF the house.= Kuchyň je před / za … = mimo rodinný dům, ale prý se to používá jen Am. angl. 2. The kitchen is IN THE FRONT / THE BACK OF the house.= Kuchyně je v popředí / vzadu někde v nějakém domečku o kterém mluvíme 3. The kitchen is AT THE FRONT / THE BACK OF…