Jitka A.

Jitka A.

Odpovídá do 11 hod., na 67% zpráv
67% 11 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Jitka A.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Jazykový koučing, výuka němčiny a italštiny

  • Doučuje také online
  • Od  589 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 589 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Cílená a kvalitní výuka němčiny a italštiny, individuální lekce, firemní kurzy pro jednotlivce a malé skupiny, doučování a výuka žáků, studentů i dospělých, příprava ke zkouškám. Výuka probíhá v pohodlí Vašeho domova či kanceláře nenáročnou a zábavnou formou. Uspokojující výsledky poznáte sami již po prvních lekcích.

Doučuji a vyučuji všechny stupně, od začátečníka až po pokročilé, kteří se připravují na zkoušky. Věnuji se česky, rusky, německy a italsky hovořícím studentům.

Již od malička mne babička vychovávala v němčině, následně jsem studovala ve Švýcarsku na Univerzitě v Bernu, v Itálii ve Veroně a na Univerzitě v Sieně. Žiji v italské domácnosti a pracuji pro tyrolskou firmu, takže jak němčina, tak italština jsou prakticky mým dalším rodným jazykem.

Ráda vás naučím nejen tu knižní němčinu nebo italštinu, ale také hovorové a praktické výrazy, které budete v běžném životě potřebovat.
V případě zájmu se můžeme věnovat i kulturním otázkám, cestování kulinářským a jiným zajímavostem, které k německy nebo italsky mluvícím zemím patří.

První seznamovací lekce je zdarma. Trvá vždy cca 30-45 min a potřebuji v ní zjistit, jak na tom jste se znalostmi, kde máte mezery a od čeho můžeme začít.

Samotná lekce trvá 45 min čistého výukového času. Ceny následujících lekcí jsou:

Němčina
Začátečníci a mírně pokročilí děti - ZŠ: 400 - 450,- Kč za lekci
Začátečníci a mírně pokročilí střední škola a dospělí: 450 - 550,- Kč
Středně pokročilí: 550 - 650,- Kč za lekci
Pokročilí, obchodní a odborná němčina: 650 - 750,- Kč za lekci

Italština
Začátečníci a mírně pokročilí: 500 - 590,- Kč za lekci
Středně pokročilí: 590 - 700,- Kč za lekci
Pokročilí, obchodní a odborná italština: 750 - 950,- Kč za lekci

Nabízím také výhodné balíčky předplatného a dárkové balíčky.

Pokud se rozhodnete pro moji výuku, budu se těšit.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Němčina / Italština všechny úrovně

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

589 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Daniela R.

Daniela R.

Neověřená reference

Velmi milá a příjemná žena, vždy připravena pomoci. Díky ní jsem se německy naučila velmi rychle, za což jsem jí velmi vděčná. Velmi dobrý specialista.👍👍

Jasmína K.

Jasmína K.

Neověřená reference

Díky doučování s paní Jitkou získávám po dlouhé době zpět radost, kterou mi němčina přinášela. Lekce jsou perfektní rovnováhou mezi přátelským a profesionálním přístupem. Jedna z věcí, které si na paní Jitce vážím nejvíce, je způsob, jakým mne ve studiu podporuje. Dodává mi tím motivaci se studiu jazyka plně věnovat, vždy se na lekce těším. Mohu jen doporučit a děkuji, budu se těšit na další lekci ♡

Kateřina J.

Kateřina J.

Neověřená reference

Jitku mohu jen doporučit, dcera je s výukou velmi spokojená. Dcera byla po přípravě s Jitkou přijata na rakouskou střední školu.

Marek Š.

Marek Š.

Neověřená reference

Všem bych doučování u paní Jitky doporučil. Pomohla mi vždy připravit se na testy z němčiny a nedovedu si připravit jak bych to dal bez ní. Líbil se mi hlavně přátelský přístup, flexibilita hodin a celkový dojem z toho co jsem si vždy z hodin odnesl. Jestli váháte tak všem mohu jen a pouze doporučit. ;)

Martina F.

Martina F.

Neověřená reference

Ráda bych touto cestou přidala nejen referenci, ale i poděkovaní za opravdu kvalitní výuku, flexibilitu, spolehlivost, přátelský přístup a trpelivost. V relativně krátkém čase mě paní Jitka A. skutečně připravila tak, že jsem zkoušku v Goethe-Institutu absolvovala a to i s hodnocením "sehr gut". Celkově je pro mě studium náročnější (věk,čas atd..), o to víc ocenuji vedení individualních lekcí, kdy bylo probráno vše potřebné tak, žě jsem si z hodiny vždy odnesla maximum. Mohu tedy jen doporučit, Ostatně moje dítě, pro které jsem původně hledala lektora německého jazyka, nadále využívá individuálních lekcí u paní Jitky A. s tím, že se na hodiny vždy teší a pokrok u nej vidíme i v běžném životě (žijeme v zahraničí) Děkuji a budeme se těšit na další hodinu :-)