Markéta D.

Markéta D.

Odpovídá do 23 hod., na 80% zpráv
80% 23 hod
Přijímá nové studenty

Markéta D.

Přijímá nové studenty

Doučování Angličtiny přímo z praxe života v Brightonu (UK)

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Učím angličtinu ty, kteří chtějí umět anglicky, ať už kvůli cestování, práci či získávání informací. Předávám dál, co jsem se naučila a každý den používám už desátým rokem v Anglii. Chceš pokládat otázky sebevědomě? Skládat věty bez strachu? A vyslovovat s jistotou, aby ti rozuměli? Dosáhneme toho tvým tempem a pomocí témat, která tě budou bavit. Přidáme k tomu spoustu frází a idiomů, které tě postupně posunou z levelu nekonečného začátečníka do pokročilé znalosti angličtiny. Nabízím konverzační půlhodinky či individuální lekce. Vše v pohodové atmosféře s šálkem kávy vždy po ruce.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Michal V.

Michal V.

Neověřená reference

Markétu rozhodně doporučuji. Doučuje mě už nějakou dobu a rozhodně můžu říct, že moje komunikační schopnosti a znalosti se úžasně zlepšily. Mám v UK firmu a na začátku jsem měl problém se vůbec se zákazníky domluvit. Neříkám, že jsem dobrý student, ale Markéta má úžasný dar ve vás najít přesně ten směr, kterým se potřebujete vydat v učení a komunikaci. Pokud hledáte dobrou učitelku s osobním přístupem, pak rozhodně hledáte Markétu. Dnes už nemám problém se svými zákazníky komunikovat téměř o čemkoliv. Ne, nejde to ze dne na den a rozhodně to za vás neudělá ona. Musíte vy sami chtít. Ale za sebe (člověka s kdysi diagnostikovaným ADHD a Dyslexií) můžu říct, že Markéta učit umí!

Odpověď doučovatele:

Děkuji moc Michale a ty jsi vynikající student! S tak nadšeným studentem je radost pracovat. Náš ranní virutální šálek kávy s angličtinou je vždy skvělý začátek dne. Jen tak dál!

Fotky a certifikáty