Kristyna S.

Kristyna S.

Odpovídá do 1 hod., na 88% zpráv
88% 1 hod
Přijímá nové studenty

Kristyna S.

Přijímá nové studenty

přátelské konverzační hodiny angličtiny, díky kterým se rozmluvíš! Praktická výuka časů, členů a gramatiky, ale hlavně MLUVENÍ! ☺

  • Doučuje také online
  • Od  390 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 390 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

• ANGLIČTINA:
Zaměřuji se hlavně na konverzaci, pomáhám s rozmluvením a mým cílem je, aby se student při hodině cítil dobře, i když třeba něco neví, nebo si nemůže vzpomenout.

Se mnou se angličtinu naučíte a opravdu porozumíte tomu, jak se tvoří věty, jaký čas se kdy používá, na co jsou členy, na co je předpřítomný čas atd.


Většinou hodina probíhá takto:
------------------------------------------
45 - 50 minut - konverzace na různá témata, buď věci ze života (škola práce, rodina atd), nebo plány na víkend, nebo reakce na video nebo článek, které jsem předtím poslala :)

10 - 15 minut - oprava chyb z proběhlé konverzace, doplnění slovíček, upozornění na výslovnost atd, pokud je potřeba, tak nějaká gramatika
-----------------------------------------

Hodiny se mnou nejsou jako ve škole - se studenty si většinou tykám, chci je poznat jako lidi a ke každému přistupuju individuálně, podle jeho potřeb a osobnosti.

-- DALŠÍ PŘEDMĚTY A OBORY, SE KTERÝMI VÁM MŮŽU POMOCT:

• GRAFIKA:
Můžu Vás naučit základy, abyste byli v těchto programech samostatní a dokázali si upravit fotky, vytvořit vlastní grafiku, přidat text, odstranit nehezké části obrázků a fotek atd. Ke své práci designéra potřebuji nástroje jako je Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator. Také používám Affinity Photo, Designer a Publisher.

• MARKETING:
Od vytvoření jednoduchého webu, prodejního trychtýře (Konverzky.cz, Webnode,cz, Shoptet.cz a další), včetně poutavého textu, Všechno, co budete potřebovat ke spuštění reklamy a "rozjetí" Vaší firmy online. Psaní textů, obrázky, nastavení reklamních účtů, bezplatné nebo levné alternativy reklamy.


Typy lekcí

Standardní lekce

390 Kč / 55 min.