Tereza B.

Mgr. Tereza B.

Odpovídá do 12 hod., na 90% zpráv
90% 12 hod
Přijímá nové studenty

Tereza B.

Přijímá nové studenty

Mgr. Tereza Babincová Chceš konečně porozumět češtině? Jsi cizinec, chceš se dostat na SŠ nebo se prostě "jen" zlepšit? Naše společná práce tě posune, věř mi.

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 19 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
Cena Od 500 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Už během studií na VŠ jsem doučovala děti cizince i Čechy. Třináct let jsem učila na ZŠ český jazyk a dějepis. V současné době učím češtinu pro cizince a připravuji žáky 9.tříd na přijímací řízení. Používám metody kritického myšlení a montessori výuky. Také učím “se učit”, rozvrhnout si práci, srovnat si priority, relaxovat. Mám dvě děti, proto při mé výuce nechybí pochopení a nadhled.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Edgar N.

Edgar N.

Neověřená reference

Paní Babincovu znám že školy, učila mně českému jazyku. Bohužel před rokem paní učitelka odešla ze školy a jsem hned pocítil ten rozdíl ve výuce .Jsem velmi rád že sem zmohl najít svoji paní učitelku a vrátit se k níj na doučování. Paní Babincová je velmi nápomocná a vstřícná ,je flexibilní ve svém stylu vyučování a v potřebách žáků je dobře organizována a přesná.Ma také vynikající tipy na výborné online zdroje a výukové materiály, které mi opravdu pomohají. Jsem přesvědčen že s pomocí paní učitelky zvládnu přimací zkoušky na SS. Rozhodně ji doporučuji dalším studentům který jako Já mají problémy z češtinou .