Roman A.

Roman A.

Odpovídá do 48 hod., na 20% zpráv
20% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Roman A.

Přijímá nové studenty

Privátní hodiny angličtiny pro A1 až C1 za skvělou cenu

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Ať už studujete angličtinu pro sebe, pro práci nebo jako předmět ve vzdělávací instituci, během našich individuálních lekcí vám pomohu dosáhnout vašich cílů. Společně vyplníme mezery ve znalostech z minulosti, dosáhneme požadované úrovně, přidáme vám sebejistoty při mluvení, připravíme se na testy, zkoušky nebo obchodní jednání.

Absolvoval jsem jazykové kurzy v Moskvě a Oxfordu, dosáhl CAE certifikátu, mám 2 roky lektorské praxe individuálně a ve skupinách a také více než 20 let zkušeností s angličtinou obecně. Ke každému studentovi přistupuji individuálně. Hodiny dělám pestré a rozmanité, kromě cvičení (bez nich se neobejdete) používám i kreativní úkoly. Při výuce dbám nejen na gramatiku, ale také na mluvení a rozvoj aktivní slovní zásoby. Sestavují domácí úkoly pro procvičování mimo naše hodiny a neustálé ponoření do jazyka. Výuku převážně provádím online – přes Skype, Zoom nebo Google Meet. Ale pokud jste z Prahy, mohli bychom se domluvit i na prezenčních hodinách.

Napište mi a domluvíme se na úvodní lekci, během které se seznámíme, určíme vaše cíle a vyzkoušíme si jak se nám spolupracuje. Úvodní lekce je nezávazná a zdarma.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.