Jacob M. Ověřená identita

Jacob M.

Odpovídá do 48 hod., na 20% zpráv
20% 48 hod+
Ověřená identita

Jacob M.

Doučování matematiky v Jičíně i online

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jsem učitel matematiky na Lepařově Gymnáziu Jičín.

Připravuji žáky na přijímačky z matematiky na víceletá gymnázia (8 leté, 6 leté) i střední školy.

Také pomáhám žákům lépe porozumět učivu, se kterým mají potíže při běžné výuce a potřebují parťáka, který je v tom podpoří.

Při doučování se snažím o nastavení individuálního přístupu a plánu tak, aby žák při něm zažil úspěch a měl dobrý pocit, z toho, že matematice porozuměl.








Typy lekcí

Standardní doučování

Rád se stanu parťákem Vašeho dítěte a pomůžu mu s učivem matematiky základní školy, se kterým má potíže. Při doučování se zaměřuji na vytvoření přátelské atmosféry, společného nastavení kritérií úspěchu a plánu, jak těchto úspěchů dosáhnout. Snažím se, aby právě při doučování žáci zažívali úspěch, který např. ve škole nezažívají. Cena je uvedena za doučování v místě mého bydliště, v případě výuky u vás doma, či na jiném místě, bude připočtena doprava.

350 Kč / 60 min.
Příprava na přijímačky - individuální lekce

V této lekci se zaměříme především na řešení typových příkladů z přijímačkových testů. Ukážeme si vhodné strategie řešení úloh, napočítáme spoustu příkladů, naučíme se, jak pracovat pod časovým tlakem a jak si dobře rozvrhnout časovou dotaci. Cena je uvedena za doučování v místě mého bydliště, v případě výuky u vás doma, či na jiném místě, bude připočtena doprava.

350 Kč / 50 min.
Příprava na přijímačky - skupinová lekce

V této lekci se zaměříme především na řešení typových příkladů z přijímačkových testů. Ukážeme si vhodné strategie řešení úloh, napočítáme spoustu příkladů, naučíme se, jak pracovat pod časovým tlakem a jak si dobře rozvrhnout časovou dotaci. Obsazenost lekce 3-4 žáci. Doporučená časová dotace 120 min. v kuse jednou za 14 dnů. Cena je uvedena za doučování v místě mého bydliště, v případě výuky u vás doma, či na jiném místě, bude připočtena doprava.

200 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Honza Š.

Honza Š.

Neověřená reference

Jackob mě letos připravoval na příjímačky z matematiky. Na začátku jsme si stanovili termíny a místo, následně okruh učiva - otázek. Vycházeli jsme ze starších testů cermatu. Pozitivně hodnotím jeho přístup, jako kantora, řešení příkladů bylo srozumitelné. Je spolehlivý, komunikativní a vstřícný. I s jeho pomocí jsem úspěšně příjmačky zvládnul. Doporučuji, ještě jednou díky.