Patrik M.

Patrik M.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod

Patrik M.

Záživné doučování matematiky, programování a informatiky v Brně

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, som absolventom Gymnázia na ul. 1. mája 8 v Malackách, kde som v roku 2018 maturoval z matematiky a informatiky a programovania v Pythone s výborným prospechom. Následne som študoval informatiku na FIT ČVUT v Praze. Aktuálne pracujem v Brne ako C++ softvérový vývojár aka programátor a doučujem. ;)

Matematiku mám rád už od základnej školy. K programovaniu a Pythonu som sa dostal na gymnáziu. Za ten čas som si stihol Python nesmierne obľúbiť. Ovládam aj algoritmizáciu a jazyky C a C++.

Moje skúsenosti s doučovaním siahajú už do mojich gymnaziálnych rokov. Doučoval som kamarátov z matematiky a programovania v Pythone. V roku 2019 som lektoroval základy programovania a algoritmizácie v Pythone pre deti a mládež na letnej škole ako dobrovoľník na matfyze UK v Bratislave.

Profesionálne doučujem od januára 2021 matematiku a Python najprv cez portál Doučuji.eu a potom aj cez slovenský Doučma.sk. Už som súkromne profesionálne odučil vyše 300 hodín. Za ten čas mám len pozitívne hodnotenia a referencie od študentov.

Celé moje štúdium ma sprevádzali skvelé matematické vzory. Som rád, ak študentom dokážem predať okrem vedomostí aj svoje nadšenie pre danú látku a predmet.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 45 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Filip W.

Filip W.

Neověřená reference

Patrik je velice šikovný a naprosto spolehlivý lektor! Učivo umí polopaticky vysvětlit a je velice trpělivý. Za mě hodnotím 10 z 10 a určitě doporučuji.

Odpověď doučovatele:

Ďakujem, Filipe, rád som pomohol. :)

Lilly Y.

Lilly Y.

Neověřená reference

Lektor celou dobu byl velmi spolehlivý, trpelivy a ochotný mi pomoc s testovani programu. Jsem spokojena a Doporučím pana lektora dalším.

Odpověď doučovatele:

Ďakujem za pozitívne hodnotenie, rád som pomohol. :)

Zodpovězené otázky (5)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Patrik M.

Urci výšku 6-ti bokeho hranolu,hrana podstavy

Urci výšku 6-ti bokeho hranolu,hrana podstavy 10 cm a objem 20dm3

Patrik M.

Domaci ukoly

Řešte soustavu lunárních rovnic 2x+2y-z+v=4 4x+3y-z+2v=6 8x+5y-3z+4v=12 3x+3y-2z+2v=6