Lauren P.

Lauren P.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+

Lauren P.

Doučování s Rodilým Mluvčím pro ZŠ, SŠ + Maturita

  • 5/5 (Ohodnotili 4 studenti)
  • 79 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  115 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 115 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj! Učím studenty ve třídách (ZŠ, SŠ) a doučuji 8 let (A1-C2, Maturita, Konverzace). Jsem rodilá Češka a Angličanka 🇨🇿🇺🇸. Moc ráda bych Vám pomohla s Vaší cestou s AJ. Angličtina se stává klíčovou, a jsem tu, abych Vám to usnadnila a pomohla Vám cítit se pohodlněji. Doučuji online (používám pokročilejší technologii) i osobně!

About me:
⭐️ Chodila jsem na gymnázium v USA, kde jsem absolvovala předměty pro vysokoškolské studenty. Vyhrála jsem také několik soutěží v anglické literatuře. Aktuálně jsem studentka na anglické univerzitě a připravuji se na právní školu v USA.

✅Konverzace (45 min): 300 czk
Pro konverzační lekce bychom vybrali téma a diskutovali o něm nebo diskutovali o čemkoli, co byste chtěli. Po každé lekci získáte shrnutí toho, o čem jsme mluvili.

✅Příprava na Maturitu: 350 czk
V mé lekci bychom probrali popis obrázků, předem stanovená témata či náhodné situace, které se mohou v maturitní zkoušce objevit, úlohy, a otázky. Poradím Vám jak strukturovat téma tak, abyste obdrželi u zkoušky plný počet bodů.

✅Doučování pro začátečníky až pokročilé: 300-400czk
Naše doučování bude zahrnovat čtení, psaní, konverzaci. Je však na vás, na co konkrétně byste se chtěli zaměřit. Po každé lekci získáte shrnutí toho, co jsme se naučili.


- Doučuji osobně / online
- Úroveň angličtiny: C2/rodilý mluvčí
- Úroveň češtiny: C1

Budu se na Vás těšit!

Typy lekcí

Standardní lekce

115 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Jakub N.

Jakub N.

20 odučených lekcí

Velké díky Lauren a jejímu neustálému přístupu ke konverzaci. Přizpůsobí se každému tématu a lekce probíhají rychle a pozitivně.

Alexandra N.

Alexandra N.

Neověřená reference

Lauren je skvělá doučovatelka. Když viděla, že mám problémy během hodin, bez váhání mi pomohla a moje angličtina se mnohem zlepšila. Při doučování jsme se hlavně zaměřili na konverzaci a gramatiku, s čímž mi hodně pomohla a nyní konverzaci v angličtině mohu vést plynule bez problémů. Měla se mnou hodně trpělivosti, za což jsem doteď moc vděčná. Vřele doporučuji, aby jste v ni dali svou důvěru a výsledky uvidíte během velmi krátké doby.

Fotky a certifikáty