Lukáš G.

Lukáš G.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Lukáš G.

Přijímá nové studenty

Nabízím kvalitní a přátelské doučování matematiky, češtiny a ekonomických předmětů

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj!
Jmenuji se Lukáš. Bydlím v Praze. Momentálně studuji VŠ a baví mě doučovat a pomáhat ostatním ve studiu. Řekl bych o sobě, že jsem trpělivý, spolehlivý, pečlivý a časově flexibilní.

Doufám, že společně vytvoříme inspirativní a efektivní učební prostředí. S doučováním mám dlouholeté zkušenosti a jsem připraven vás podpořit na vaší cestě za dosažením vašich akademických cílů. Věřím, že každý z vás má neomezený potenciál, a moje hlavní poslání je vám pomoci ho plně rozvinout.

Věnuji se českému jazyku, matematice a předmětům ekonomicky zaměřeným.
Primárně připravuji své studenty na JPZ a též k maturitě.

Nabízím osobní prezenční doučování v Praze (dojíždím za svými studenty), nebo přes Skype, pokud jste z daleka. Pokud máte zájem o prezenční doučování, ale není možné hodinu uskutečnit u vás doma je možnost domluvy - osobně moje nejoblíbenější místo je městská knihovna.

Nejlepší způsob, jak si domluvit doučování, je napsat mi zde, kde mi napíšete kdo jste, co potřebujete doučit, kdy to potřebujete a domluvíme si bližší podrobnosti. Přidáte ke své zprávě svůj e-mail a já obratem zaslal nejnovější informace. Možnost domluvy platby zpětně na fakturu.

Hodiny s individuálním přístupem k žákovi nabízím též na WhatsApp nebo Skype.
V případě jakýchkoliv doplňujících dotazů se prosím na mne neváhejte obrátit.

Budu se na Vás těšit!
Lukáš

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (12)

+ Přidat referenci
Tomáš M.

Tomáš M.

Neověřená reference

Chtěl bych touto referencí Lukášovi hrozně moc poděkovat, protože jen díky němu (jeho skvělým doučovacím schopnostem a trpělivosti) jsem byl při opravném termínu z českého jazyka úspěšný. Díky Lukášově flexibilitě jsme se o letních prázdninách velmi rychle shodli na termínu doučování. Perfektně mi vysvětlil efektivní způsoby, jak přijít na kloub všem úlohám v jednotné maturitní zkoušce, a to včetně těch, které mi dělali největší problémy. Dále jsme prováděli velice podrobný rozbor literárních děl, ve kterých bylo obsaženo přesně to, na co se mě u maturity ptali. Po důkladné přípravě s Lukášem jsem opravnou maturitu z českého jazyka a literatury zvládl bez sebemenších potíží. Spokojený byl i můj kamarád, který Lukášovi zasílal úlohy z matematiky, se kterými si nevěděl rady. Do druhého dne mu úloha přišla vyřešena i s vysvětleným postupem, což mu pomohlo i s pochopením dané látky. Kdybych to měl shrnout, Lukáš je vynikající doučovatel, který spojuje kompetentní výuku se vstřícným a přátelským přístupem přesně tak, jak píše ve svém popisu. Doporučuji ho každému, kdo hledá doučování a podporu při přípravě na zkoušky za cenu, která odpovídá kvalitě.

Lukáš J.

Lukáš J.

Neověřená reference

Lukáš je výborný. Připravoval mého syna na přijímací zkoušky na střední školu jak z češtiny, tak z matematiky. Obojí úspěšně. Syn byl přímo přijat na základě dostatečného počtu získaných bodů. Lukáš je velmi milý a se svými studenty hezky vychází. Nestresuje je. Promyšleně je provede celým učivem. V rámci doučování používá širokou škálu různých materiálů a příkladů a obsáhne tak všechny oblasti přijímaček. Vřele doporučuji. Myslím, že za čtyři roky budeme Lukáše zase kontaktovat tentokrát kvůli maturitě.

Jana O.

Jana O.

Neověřená reference

Ráda bych Lukáše velice pochválila za jeho trpělivost, vstřícnost, spolehlivost a pečlivou přípravu na hodinu. Probíranou látku vysvětluje tak dlouho, dokud si není jistý, že byla pochopena. Snaží se vyjít vstříc i časovým možnostem, což je moc fajn. Oceňuji i možnost doučování po Skypu. Pomáhal dceři s přípravou na přijímací řízení na střední školu, byla přijata na obě školy. Připravil ji také na to, jak přesně testy probíhají, vysvětlil jí, na co si musí dát pozor, takže neměla nervy s tím, co jí tam čeká. A to si myslím, je také velmi důležité, protože stres snižuje úspěšnost při testu. Lukáši takže ještě jednou velké poděkování :-) Jana O.

Radka T.

Radka T.

Neověřená reference

Lukáše moc ráda doporučuji, doučoval syna Martina 9.tř z ČJ + M přípravu na přijímací zkoušky na střední školu, které díky Lukášovi úspěšně zvládl, i když je dyslektik a dysgrafik a má poruchu soustředění. Lukáš je skvělý, trpělivý, spolehlivý a vždy pečlivě připravený. Bezvadně komunikuje i s rodiči, takže za nás velká spokojenost ;-) ještě jednou velké díky Lukáši ;-) Radka T.

Jan O.

Jan O.

Neověřená reference

Lukáše musím velice pochválit za jeho práci - připravoval mě minulý rok na školní maturitní zkoušku z účetnictví a díky němu jsem to úspěšně zvládl. Má osobní přístup a vše vysvětluje trpělivě, dokud to člověk nepochopí. Tempo učení vždy přizpůsobil studentovi. I časově mi pokaždé vyšel vstříc, což mi také dost pomohlo. Tímto bych Lukášovi chtěl ještě jednou moc poděkovat za jeho snahu, skvělou přátelskou atmosféru a přípravu na maturitu. Cena rozhodně odpovídá kvalitě. S doučováním jsem byl opravdu moc spokojen! Díky!!!

Fotky a certifikáty