Haytham F.

Haytham F.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod

Haytham F.

Angličtina, arabština profesionálně a přátelsky

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj/Dobrý den, vítejte na mém profilu. Mám několikaleté zkušenosti s výukou arabštiny (standardní arabština a egyptský dialekt) a angličtiny. Učím studenty od úrovně A2 až po C1, důraz klademe hlavně na konverzaci. Pokud potřebujete angličtinu v práci nebo se chystáte na pracovní pohovor, můžu vám s tím také pomoci, stejně jako se školní přípravou. Používám spoustu kvalitních materiálů, které vás budou i bavit. Každou individuální lekci pečlivě připravuji, podle toho, co potřebujete nebo máte rádi.
Prosím neváhejte mi napsat, pokud máte nějaké otázky. Děakui a těším se na spolupráci :)
NABÍZÍM PRVNÍ HODINU ZDARMA.


Hi everyone, it’s Haytham, thanks for visiting my profile. I have several years’ experience teaching Arabic (both Modern Standard (fosha) and Egyptian Arabic) and English. I teach students from A2 to C1, and the main focus is always conversation. If you need English at work or are preparing for a job interview, I can help with that as well. I also help with school preparation. I have lots of good quality and fun worksheets and other materials available. I carefully prepare each lesson individually, based on what you need and like.
If you have any questions, feel free to write in! Thank you very much, looking forward to working together with you :)

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (11)

+ Přidat referenci
Petra A.

Petra A.

Neověřená reference

Absolvovány lekce arabštiny s tímto lektorem a mohu vřele doporučit. Výuka probíhá v angličtině a lektor mluví velmi dobře a srozumitelně, učíte se tedy 2 v 1 a nemusíte se bát pokud anlicky nemluvíte zrovna perfektně. Lektor je velmi trpělivý a ochotný, přizpůsobí se studentovi a jeho přání, povzbuzuje studenta ikdyž vám to zrovna moc nejde, vše ochotně zopakuje, naučí, velmi laskavý a přátelský a profesionální. Zopakujete si učivo z předchozích lekcí, ale vždy se naučíte i něco nového. Začali jsme od základů, od abeceny a základních frází a slovíček, a postupně jsme měli hodiny formou praktických situací, které se mohou stát, tzn. velmi užitečné. Lektor je vždy připraven, hodiny vždy začaly včas. Doporučuji vyzkoušet tohoto lektora.

Aneta P.

Aneta P.

Neověřená reference

Haytham je skvělý. Pomohl mi nejen s anglickým, ale i s arabským jazykem. Je velmi trpělivý, a na každou hodinu si připraví podklady. Bylo skvělé, že jsme nejen opakovali z minulých hodin, ale mohla jsem se i na něco zeptat ohledně školy, nebo když mě něco zajímalo. Velmi milý člověk, a mohu jen doporučit. :)

Salomi T.

Salomi T.

Neověřená reference

Učitel jako je Haytham je snem každého studenta angličtiny ! Profesionalita, plán a osnova a to vše s přátelským přístupem, velkou trpělivostí a pochopením. Na žádost studenta ochotně přizpůsobí téma lekce. Příjemné hodiny, které mají výsledky! Vřele doporučuji.

Marie P.

Marie P.

Neověřená reference

Trpělivý a profesionální pan učitel. Výuka arabštiny mě baví. Moc děkuji a ráda doporučuji.

Romana V.

Romana V.

Neověřená reference

Haytham je velmi trpělivý a milý člověk. Hodiny angličtiny byly vždy příjemné a zábavné. Během konverzace, vždy velmi mile upozorní na chybu. Vysvětlí, klidně i několikrát, co bylo špatně a klade důraz na opravu. Po několika hodinách jsem již neměla pocit, že mluvím s učitelem ale s přítelem. Doporučuji všemi deseti!

Zodpovězené otázky (6)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Haytham F.

Předminulý versus minulý čas

I didn’t want to see that film because I ***saw/had seen it twice*** . Který čas v této větě správně prosím?

Haytham F.

Která možnost je prosím zde správně?

1. _________ and had to be taken to hospital. The man had been injured badly The man had been badly injured The man had badly been injured Badly, had the man been injured

Haytham F.

Která možnost je prosím zde správně?

43. According to computer expert Tom Wall, computers _______ make accurate predictions about the future. Soon will be able Soon will have been able Will soon be able to Will soon have been able

Haytham F.

Která možnost je prosím zde správně?

18. When she finally arrived home late at night, she was really starving. Then she realized that she ____ all day. Hadn´t eaten Hadn´t been eating

Haytham F.

Která možnost je prosím zde správně?

2. I wish my parents ______ me only socks as Christmas presents. My mother always wraps them so nicely, so I´m always _______ when I open the box, but I have to pretend to be astonished. Hadn´t put, dissapointed Haven´t put, offended Wouldn´t give, dissapointed Didn´t give, offended