Martin H.

Martin H.

Odpovídá do 2 hod., na 30% zpráv
30% 2 hod

Martin H.

Online angličtina, chemie a fyzika - od studenta pro studenty

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, moje jméno je Martin, je mi 20, a stejně, jako ty, jsem student. Moc dobře vím, že učení umí dost potrápit, a já ti rád pomůžu.

Jsem úspěšný absolvent střední školy se zaměřením na chemii, takže chemii a fyziku znám jako svoje boty. A jako bonus nabízím svoje znalosti angličtiny, podložené mezinárodně uznaným certifikátem na úrovni C1.

A co přesně nabízím?
- Kompletní a spolehlivé doučení ZŠ chemie a ZŠ fyziky
- Bezproblémové doučování angličtiny až po úroveň C1, včetně trénování konverzací či příprav na maturitní zkoušku

Všechny tyhle předměty jsou mou zálibou, takže se nikdy nemusíš bát neochoty a kyselých ksichtů. :)

Pokud ti není příjemné doučování s unavenými učiteli, jsem tu já - komunikativní, ochotný, a odhodlaný tě dostat tam, kam budeš potřebovat. A cenu už taky nějak dohodneme... :)

Všechny lekce rád přizpůsobím zkušenostem a rychlosti studentů.

Lekce trvají 50-55 minut.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Dominika M.

Dominika M.

Neověřená reference

S Martinem jsem se v oblasti angličtiny velice posunula. Naše hodiny byly založeny především na konverzaci. Tato forma byla velice zábavná a příjemná, navíc se mi jazyk zautomatizoval, Martin se se mnou podělil o fráze či výrazy, které mou angličtinu zdokonalily. Je velice flexibilní, protože když jsem měla naopak problém s chemií (dotazy ohledně gymnazijního učiva), neměl problém mi vše vysvětlit, a to velice trpělivě. Za mě jednoznačně doporučuji!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Martin H.

Odvození zobrazovací rovnice

Dobrý den, narazil jsem na menší problém. Jakým způsobem získám ze vztahu pro příčné zvětšení (obrázek) zobrazovací rovnici (1/a+1/a' = 1/f)? Vím, že to má být pomocí ekvivalentních úprav, jen se nemůžu dobrat korektnímu výsledku. Za všechny rady díky. :)

Martin H.

Odvození zobrazovací rovnice

Dobrý den, narazil jsem na menší problém. Jakým způsobem získám ze vztahu pro příčné zvětšení (obrázek) zobrazovací rovnici (1/a+1a' = 1/f)? Vím, že to má být pomocí ekvivalentních úprav, jen se nemůžu dobrat korektnímu výsledku. Za všechny rady díky. :)