Eric G.

Eric G.

Eric G.

škola hrou:)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,
jsem bývalý student gymnázia Nad Alejí, momentálně studuji Mezinárodní obchod na VŠE. Dobře vím, že doučování zpravidla nebývá příjemná záležitost, proto se snažím hodiny dělat co nejzábavnější, v uvolněné atmosféře. Mimo nově nabytých vědomostí, si z hodiny se mnou můžete odnést i spoustu zajímavých tipů na knížky, skladatele, případně hovorové výrazy a vychytávky z němčiny, které jsem za svůj výměnný pobyt v Německu v průběhu roku načerpal.
Doučuji doma, v kavárnách i přes skype. První hodina je zdarma, abychom zjistili, jak si sedneme, probrali, co bude potřeba probrat a rozvrhli si učení tak, aby se vše stihlo.
Těším se na vás a přeji příjemný den,
Eric

Reference (1)

+ Přidat referenci
Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

Díky Ericovi nejsem po hodině jen o něco chytřejší, ale mám také lepší náladu. Absolvovala jsem s ním přípravu na maturitu z němčiny, ale díky jeho znalostem pro něj nebyl problém zakomponovat do našich lekcí také přípravu na ZSV. Umí skvěle propojit předměty, čímž pak učivo zapadá do širších souvislostí. Má obecný přehled a konverzace s ním se tedy může točit kolem nejrůznějších témat a to nejen v rámci konverzace v cizím jazyce, ale i po skončení hodiny, protože od konverzace s Ericem se nebudete chtít odtrhnout. Moc děkuji za příjemně strávená odpoledne.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Eric G.

Recenze filmu-pravopis

Dobrý den, mohla bych vás poprosit o kontrolu pravopisu jedné recenze dystopického filmu Divergence. Pravopis není moje silná stránka, byla bych moc ráda za odstranění případných chybiček. Děkuji BV