Sára V.

Sára V.

Odpovídá do 3 hod., na 80% zpráv
80% 3 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Sára V.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Online lekce angličtiny

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj :) jmenuji se Sára a angličtinu učím už čtyři roky.

Získala jsem Cambridge certifikát C2 (rodilý mluvčí), absolvovala jazykový kurz na Maltě, vystudovala střední školu zaměřenou na cizí jazyky a studovala vysokou školu v angličtině.

Učím online - konverzaci s gramatikou, přípravu na maturitu i na certifikáty.

Zkušební lekce zdarma

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Lenka Z.

Lenka Z.

Neověřená reference

Nemám slov, kterými bych vyjádřila dík. Neskutečně citlivý a osobní přístup při přípravě na zkoušky Cambridge. Syna lekce bavily a dostal takové rady a informace, že zkouška B2 vyšla! Bez Sáry by to takhle nedopadlo. Navíc si narychlo našla čas, ač toho měla moc. Všem vřele doporučuji. ♥️

Káťa K.

Káťa K.

Neověřená reference

Moc Sáře děkuji za tu trpělivost, kterou se mnou má. Pomáhá mi zlepšit se v angličtině už téměř 3 roky a musím říct, že se jí daří. Má skvělý, individuální přístup a látku mi vždy skvěle vysvětlí. Ví, co říká a je s ní sranda. Na hodinách je vždy přátelská atmosféra a spolu s ní i úsměvavá Sára. Za mě velká spokojenost, moc doporučuji!

Helena K.

Helena K.

Neověřená reference

Sára je profesionálka se skvělou angličtinou. Vždy v dobré náladě, usmívající se. Umí povzbudit, namotivovat, pochválit. V hodinách mluvíme především anglicky, pouze při vysvětlování gramatiky “přepneme” do češtiny. Sára lekce vždy přizpůsobí mě, mým potřebám a zájmům. Dříve jsem měla problém mluvit anglicky, bála jsem se chyb a neznalosti slovíček a dnes díky Sáře mluvím, i když vím, ze do dokonalosti mám ještě hodně daleko. Skvěle také je, že lekce jsou on-line v čase, který vyhovuje mě. Sáru rozhodně doporučuji, je úžasná.

Ivana V.

Ivana V.

Neověřená reference

Se Sárou jsem moc spokojená, je to milá, empatická a vstřícná lektorka. Spolupracujeme spolu už rok a na naše hodiny se moc těším.

Fotky a certifikáty