Lenka R.

Lenka R.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Lenka R.

Přijímá nové studenty

Zamilujte si španělštinu jednou pro vždy! :)

Cena Od 800 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:

Popis

¡Hola, buenos días!

Jmenuji se Lenka a láska ke španělštině a kultuře španělsky mluvícího světa mě provází již přes 15 let. Předávat studentům jazykové znalosti, které jsem si osvojila během zahraničního studia, stáží a života ve Španělsku a Střední Americe, považuji dnes za své poslání. :)

Vystudovala jsem Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod, dále pak Překladatelství španělského jazyka na Masarykově univerzitě v Brně.
Mnoho let při spolupráci s jazykovými školami poskytuji jak individuální lekce, tak skupinové a firemní kurzy v Brně a okolí, při kterých ráda využívám interaktivní výukové materiály. Nejraději učím jednotlivce a malé skupiny, kde mám možnost se pečlivě věnovat potřebám a přáním každého studenta. V samotných lekcích kladu vždy velký důraz na komunikativní složku jazyka. Společně vypilujeme jak gramatiku, tak Vaše vyjadřovací schopnosti.

Jsem především lektor, motivátor a parťák, který dokáže studenty společně s jejich vlastní pílí rozmluvit, nesrozumitelné srozumitelně vysvětlit a zároveň předat zážitky a zkušenosti z cest a života v Latinské Americe a Španělsku. V lekcích také ráda sdílím doporučení na podcasty, filmy a seriály, při jejichž sledování/poslechu se pak každý zdokonaluje i mimo výuku a dozvídá se tak příjemnou formou o kultuře a reáliích.

Lekce jsou vždy koncipovány s ohledem na cíl, který v jazyce máte. Chcete se na příští dovolené domluvit, popovídat s místními, naučit se objednat si v restauraci, zarezervovat hotel či zrušit odvoz na letiště? Žádný problém! Rádi byste oprášili gramatiku a lépe porozuměli filmům, seriálům, nebo se připravili na studijní/pracovní výjezd? Lekce uzpůsobíme právě tomu. Věřím, že se nejen mnohé naučíte, ale samotný proces Vás bude těšit a motivovat se dále posouvat.

Ať už jste začátečník, mírně či více pokročilý, anebo zapálený cestovatel, pozvěte španělštinu do svého života a objevte krásy tohoto jazyka pod mým vedením na úvodní 30minutové lekci zdarma!

Těším se na Vás!

¡Hasta pronto!

Lenka :)

Typy lekcí

Standardní lekce

800 Kč / 55 min.