Ondřej N.

Ondřej N.

Odpovídá do 13 hod., na 83% zpráv
83% 13 hod

Ondřej N.

Dynamické doučování angličtiny a španělštiny na míru

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

¡Hola a tod@s! Hello everybody!

Učení je mojí vášní. Aktivně se mu věnuji poslední rok v rámci zaměstnání, nicméně zkušenosti s doučováním mám ještě z dob vysoké školy (mám vystudovanou španělskou filologii na MU v Brně). Několik let jsem ve Španělsku žil i zkusenosti z Nového Zélandu mě obohatily.

Nauka cizího jazyka si žádá chuť na sobě makat a nebát se chyb. Zkušenosti s vyučováním mi slouží jako zpětná vazba, díky které mají hodiny svižnější tempo i jsou v konečném důsledku efektivnější.

Pokud si nevíte s něčím rady, potřebujete připravit na konkrétní situaci (dovolená, práce, pohovor, zkoušky, eseje, ...), nebo jen hledáte odbornou konzultaci, velmi rád to s vámi proberu.

Budu se těšit!

Ondra


Reference (2)

+ Přidat referenci
Jan H.

Jan H.

Neověřená reference

Ondra je profesionální učitel s velmi dynamickým modelem výuky. Na hodinu dochází vždy na minutu přesně, a zároveň umí flexibilně reagovat na změny v harmonogramu. Jak kdyby toto samo o sobě nebylo málo, vždy chodí na hodinu připraven. Někteří kantoři mají problém se zapamatovanim jmen svých studentů. Ne tento cabrón! Nejen, že si pamatuje jména, on se hned stane dalším kamarádem, se kterým procházíte životem a u toho si skvělé popovídate ve španělštině, kterou vás u toho často i zábavnou formou naučí! Potřebovali jsme srovnat úroveň jazyka a rozmluvit se. Po pár hodinách jsme vnímali exponenciální posun a Ondra nás dokonce (velmi zákeřně, ale nenásilně) rozmluvil při hraní konverzačních her. Neskončili jsme jen u toho. Ondra nás naučil taje subjutivu, ale i spoustu praktických slovních i gramatických forem vyjádření v zásadě čehokoliv. Naše stěhování do španělsky mluvící země je z velké části i jeho dílem, resp. výsledkem. Děkujeme Ti Ondro a doufáme, že další studenti docení Tvé kvality!

Dita K.

Dita K.

Neověřená reference

I have been studying English with Ondra for 8 months and I feel much more confident in speaking and grammar. I appreciate, among other things, his time flexibility and that we don´t have lessons only according to textbook. We play a lot of games, so it´s not just grammar, but fun too. The lessons follow each other and Ondra always knows what we have talked about last time - In previous experience with another teachers, this is not a matter of course :) The most important thing is that Ondra has a good mood come rain or shine ;)

Fotky a certifikáty