Yaren G.

Yaren G.

Odpovídá do 25 hod., na 20% zpráv
20% 25 hod
Přijímá nové studenty

Yaren G.

Přijímá nové studenty

Fun and effective tutoring in Prague

  • 5/5 (Ohodnotilo 12 studentů)
  • 91 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

-Native level English
-Master student of English Literatures and Cultures
-5 years of experience in tutoring adults, children and teenagers
-Official TESOL certificate of professional teaching

*With the individual lessons you will take with me, I can assure you a developing confidence and comfort in speaking, an extended vocabulary of idioms and more, detailed grammar practice (if you request), and better reading and listening skills. The classes will always be adjusted to the requirements of each student.

**Additional to my one to one classes, now I also offer group lessons! If you would like to take your English classes alongside with a friend/colleague/relative or another student that you have not met yet, face-to-face or online, it is possible! In the case of two students in one class, 20 percent would be off from the hourly payment per student, and in the case of three and more students, the price per hour for one student would be deducted from the total price.

- úroveň rodilého mluvčiho v AJ -
Momentálně studuji na magisterském oboru English Literatures and Cultures na Karlově Univerzitě v Praze. Doučování se věnuji profesionálně již 5 let. Zkušenosti mám jak s dětmi, tak s dospělými. Jsem certifikovaný učitel TESOL.

Pomáhám i s formulacemi anglických textů, díky svému zájmu v psaní, dokážu správně formulovat anglicky psaný text pro akademické, pracovní nebo literární účely.

Díky mojí začáteční úrovní Češtiny, jsou moje hodiny vedeny pouze v angličtině, což může být výhoda právě pro Vás. 🙂

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Nikola M.

Nikola M.

16 odučených lekcí

Yaren je velice příjemná, ochotná a milá slečna. Hodiny s ní mě baví, procvičujeme jak konverzaci, tak i gramatiku. Nemůžu o ní říct že by mi někdy nevyšla vstříc, ať už se jednalo o změnu termínu nebo probíraného tématu. Komunikace je s Yaren také bez problému a vždy odepíše do pár hodin. Díky a těším se na další hodiny! :)

Petra M.

Petra M.

10 odučených lekcí

Yaren je skvělá, příjemná, vstřícná lektorka. Společné konverzace mi hodně pomohly se zbavit ostychu a rozvázaly mi jazyk. Navíc dokáže přizpůsobit hodinu požadavkům studenta, což jsem velmi ocenila. Yaren, velké díky za Tvůj milý a trpělivý přístup!

Jessica P.

Jessica P.

1 odučená lekce

Yaren je skvělá učitelka. Společné lekce máme spolu téměř rok. Chtěla jsem zlepšit hlavně konverzaci, takže polovinu lekce spolu mluvíme a druhou děláme cvičení. Pokaždé se najde téma ke konverzaci. Yaren je zábavná, vstřícná a milá. Hodiny mě s ní baví a jsem ráda, že jsem narazila zrovna na ní. Určitě bych se s ní v budoucnu chtěla nepravidelně setkávat, abych s Yaren neztratila kontakt. (vřele doporučuji)!

Tereza N.

Tereza N.

1 odučená lekce

Yaren je skvělá doučovatelka. Myslím, že hodiny vedené v angličtině jsou jen výhodou, protože vás to nesvádí, ptát se na věci v češtině. Navíc je sympatická, trpělivá a i se spolu kolikrát zasmějete. Probere s vámi spoustu témat včetně gramatiky. :)

Eva V.

Eva V.

Neověřená reference

Yaren je úžasná. Máme spolu online lekce už rok a za tu dobu jsem udělala neuvěřitelné pokroky. Přizpůsobuje hodiny mým požadavkům. Měla jsem problém hlavně s konverzací a díky tomu, že s Yaren většinu času "mluvíme", tak jsem překonala takový ten "strach", že na mě někdo promluví anglicky a já na to nebudu umět zareagovat... Má skvělý přehled a dá se s ní mluvit na jakékoliv téma. Má pro mě vždy i připravené nějaké gramatické cvičení, poslech nebo idiomy - takže i v tomto se zlepšuji. Hlavně mě to s ní fakt baví, na hodiny se těším a jsem ráda, že jsem si ji tady našla. Doporučuji !!!

Fotky a certifikáty