Jan K.

Jan K.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+

Jan K.

Hudebka, která vás baví

  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Jmenuji se Jan Klouček, je mi 17 let. Již 12 let hraji na klavír a klávesy, 8 let na akustickou i elektrickou kytaru. Vystupuji jako zpěvák a kytarista v kapele Red Carpet, také píši vlastní skladby a texty. Umím číst z not, avšak nehraju z nich, skladby se učím hlavně podle sluchu a hodně improvizuji, což si myslím, že je k ovládání nástroje mnohem důležitější, než perfektní znalosti hudební nauky. Hodiny budou vedeny na základě domluvy, pokud si budete přát umět noty a něco z hudební historie, nebo vás víc láká improvizace a volnost rukou při hraní nechám zcela na Vás:)

Reference (4)

+ Přidat referenci
Štěpán N.

Štěpán N.

Neověřená reference

S Honzou jsem měl a stále mám hodiny piana a zatím naprostá spokojenost. Sympatický kluk, na každou hodinu je připravený, dobrá domluva hodin a příznivá cena. Za půl roku jsem schopný číst z not, hrát akordy a jejich rozklady, zkoušíme nějakou improvizaci a mnoho dalších. Vyhovuje mi, že si můžu říct jaký styl hudby nebo konkrétně písničku mám rád a tomu se pak také věnujeme na hodině. Můžu jen doporučit :-).

Odpověď doučovatele:

Děkuji moc za pěknou recenzi Štěpáne😁

Filip R.

Filip R.

Neověřená reference

Super učitel, učí zábavnou formou a po krátké chvíli jsem u sebe viděl pokroky. Těším se na další hodiny!

Odpověď doučovatele:

Já také:)

Matěj K.

Matěj K.

Neověřená reference

Rozhodně nejlepší učitel! Velmi zábavná forma, příjemné vystupování, trpělivost a vidím u sebe velké pokroky za krátkou dobu. Děkuju Honzo!

Odpověď doučovatele:

Matěji děkuju moc, těším se na tebe na příští hodině😁

Jakub K.

Jakub K.

Neověřená reference

Honza mě učí již půl roku na akustickou kytaru. Nikdy bych nevěřil, že se naučím na nějaký hudební nástroj, ale Honzovo zapálení pro hudbu mě motivuje a hodiny s ním si vždy skvěle užiju. Moc trpělivějších lidí neznám 👍Chceš-li se někam posunout rozhodně doporučuji 🤟

Odpověď doučovatele:

Děkuji moc, dokázal si, že máš talent k hraní a píli se učit, udělal si obrovský pokrok za tak krátkou dobu, máš být na co hrdý💪🏼