Barbora T.

Barbora T.

Barbora T.

Doučování češtiny, literatury a angličtiny

Popis Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den.
Jsem studentkou českého jazyka a literatury a skandinavistiky na Filozofické fakultě UK.

Během vyučování se učitel může zaměřovat na kvantitu výkladu, žáci mohou být zahlceni a zmateni množstvím pravidel a mohou se bát, že před tabulí špatně promluví anglicky nebo nesprávně rozeberou větu či literární dílo.
Na správné a efektivní roztřídění informací škola někdy nestačí, žák si potřebuje danou látku osvojit pomaleji a po svém.
A proto nabízím doučování českého a anglického jazyka pro žáky základních a středních škol, včetně přípravy na přijímací a maturitní zkoušky. Mám dvouletou zkušenost s doučováním češtiny i angličtiny dětí různých vzdělávacích stupňů a chápu, že každý potřebuje něco jiného. Výuka bude přizpůsobena potřebám žáka: zaměříme se na nedostatky a vypilujeme je v příjemné přátelské atmosféře.

Vyučování bude probíhat prostřednictvím Skype videohovorů.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Barbora T.

Druh věty vedlejší

Který druh věty vedlejší je „Jak ji potkám, řeknu jí to?“ Já jsem poměrně pevně přesvědčená, že to je příslovečná časová (řeknu jí to kdy? Jak ji potkám.) Ale má senzační učitelka češtiny tvrdí, že je to podmínková. (řeknu jí to tak jakých podmínek? Jak ji potkám - je docela mimo, ne?) Je tam teda…