Kateřina P. Ověřená identita

Kateřina P.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kateřina P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kvalitní a zábavná výuka jazyků

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
Cena Od 350 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jazyky jsou mojí vášní. Vystudovala jsem česko-španělské gymnázium v Praze, během kterého jsem absolvovala několik pobytů v zahraničí. Vysokou školu jsem začala studovat v Holandsku (v angličtině) a na magisterský program pokračovala do Španělska . Ze španělštiny mám státní jazykovou zkoušku v oboru překladatelském, který odpovídá znalosti jazyka na úrovni C2. Mluvím plynule anglicky a italsky. V září 2023 jsem se do Itálie přestěhovala, a tak v současné době učím online :)

Jsem absolventkou divadelního oboru, tudíž ode mě můžete očekávat široký kulturní přehled a kreativní přístup k výuce :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

400 Kč / 60 min.
Angličtina - konverzace

350 Kč / 60 min.
45-minutová lekce

350 Kč / 45 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Paulina M.

Paulina M.

1 odučená lekce

S Katkou mávam hodiny angličtiny 2x do týždna,na lekciu s ňou sa vždy veľmi teším, každú hodinu veľa komunikujeme po anglicky a Katka ma prichystané zaujímavé témy,otázky a aktivity na hodinu. Hodina utečie veľmi rýchlo, určite môžem povedať že som sa veľa naučila a veľmi mi to pomáha v mojej angličtine. Katka je skvelá,vysmiata a pozitívna!! 🤩

Jan K.

Jan K.

Neověřená reference

Katka má hodiny skvěle připravené a pestré, líbí se mi že je doplní o krátká videa s rodilými mluvčími. Snaží se co nejvíce v hodině mluvit španělsky, což je dle mě správná cesta při výuce. Hodiny umí přizpůsobit přesně potřebám studenta.

Lucie K.

Lucie K.

Neověřená reference

Na naše čtvrteční hodiny se vždycky moc těším. Italština s Kačkou mě hrozně baví. Na každou lekci má precizně nachystané materiály s aktuálními tématy. V hodinách hodně mluvíme. Lekce vždycky uteče ani nevím jak. Díky moc! :)

Mattia B.

Mattia B.

Neověřená reference

I had few hours of English conversation with Katerina and I was very happy about the way she paid attention to my pronunciation and also about the topics she prepared for the classes, always interesting, entertaining and even tailored to the period we were having the conversation! (Christmas or New Year's Eve for example). I recommend 100%!! Jsem velmi spokojen!

Sandra H.

Sandra H.

Neověřená reference

S lekcemi jsem velmi spokojená. Hodiny jsou zábavné a přínosné