Šárka N.

Šárka N.

Odpovídá do 15 hod., na 60% zpráv
60% 15 hod

Šárka N.

Francouzština kvalitně, zábavně a efektivně

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Francouzštinu jsem vystudovala a ve Francii jsem žila a částečně stále žiji. Učím již více než 10 let studenty všech úrovní.

Francouzský jazyk i kulturu miluji a obojí vám ráda s nadšením předám.

Učím i doučuji studenty/ky všech úrovní, připravuji na zkoušky a certifikáty, vedu konverzační hodiny, učím individuální i skupinové lekce.

Výuku přizpůsobuji každému studentovi/ce na míru tak, aby odpovídala tomu, co chce a potřebuje. Každý je jiný a potřebuje přístup na míru tak, aby se v jazyce co nejlépe posouval, proto hodiny připravuji každému opravdu "na míru".

Hodiny na sebe navazují, postupně rozvíjíme všechny Vaše kompetence v jazyce a kladu důraz zejména na schopnost použití naučeného v praxi.

Lekce vedu aktivně (žádné bezduché biflování a memorování), zařazuji konverzační a gramatické aktivity tak, aby to nebyla nuda a všechno jste si lépe, zažili, pamatovali a rovnou používali.

Stoprocentně souhlasím s tvrzením, že kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem! Mně umožnily poznání úžasných lidí, cestování a spoustu nevšedních zážitků a zkušeností a v tom samém ráda podpořím i Vás!

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Gabriela M.

Gabriela M.

Neověřená reference

Šárka ma doučovala 4 a pol mesiaca, ktoré mi veeľmi rýchlo utiekli ale za ten čas sme stihli veľký kus práce. Hodiny vždy prispôsobovala tomu, čo som aktuálne potrebovala a pomohla mi tak sa pripraviť nie len na skúšku z francúzštiny, ktorú som mala v škole ( a mala som najlepší výsledok zo skupiny) ale hlavne mi dodala odvahu rozprávať a podporila ma v tom ísť pracovať do Francúzska, kde teraz som a viem sa dohovoriť z veľkej časti vďaka nej. Veľmi odporúčam :)

Světlana Č.

Světlana Č.

Neověřená reference

U Šárky si zlepšuji svou francouzštinu. S hodinami jsem moc spokojená, ačkoli jsem se mluvit styděla, Šárka mě trpělivě rozmluvila. Je znát, že už dlouho učí a jazyk výborně umí, ví, na co je třeba se zaměřit, pochopitelně to vysvětlí a pak věnujeme hodně času tomu vše vyzkoušet a procvičit. Po každé hodině se posunu o velký kus dál. Díky!