Natálie J.

Natálie J.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod

Natálie J.

Student studentovi

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj!

Potřebuješ připravit na přijímací zkoušku z českého jazyka na SŠ? Bojuješ s angličtinou a chceš si ji zlepšit, nebo dokonce připravit k maturitě? Tak neváhej a ozvi se!

Jsem studentkou třetího ročníku Univerzity Karlovy v Praze a mou zálibou jsou předměty čeština a angličtina, v nichž se sama snažím neustále zdokonalovat.

Ráda bych své dosavadní znalosti předala i ostatním a někomu tak v této nelehké době pomohla on-line formou s učivem, pilováním daného předmětu či s přijímacími zkouškami na střední školy.

Jsem držitelkou certifikátu FCE a CAE (tedy úrovně B2 a C1) v anglickém jazyce, proto nabízím pomoc s čímkoliv do této úrovně. Zároveň nabízím doučování českého jazyka na úrovni základní školy či nižších gymnázií s případnou přípravou na školy střední.

Pokud máš zájem, neváhej mě kontaktovat, do zprávy napiš i své kontaktní údaje (e-mail, FB, telefon ...) pro lepší komunikaci. Budu se moc těšit!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Petra Z.

Petra Z.

Neověřená reference

Natalka je skvela a mohu ji jen doporucit. Dcera se na doucovani tesila. Priprava na osmilete gymnazium se pro ni stala zabavnejsi. Hodne ji tyto hodiny daly. Doucovani je vedeno zabavne, profesionalne a srozumitelne. Natalka se dokaze prizpusobit vasim pozadavkum. Je velmi ochotna, komunikativni a mila. Mohu vsem doporucit. Dekuji moc Cerna P.

Mirka M.

Mirka M.

Neověřená reference

Touto cestou děkuji Natálii za bezvadné doučování mé dcery k přijímacím zkouškám na osmileté gymnázium. Jsem nadšená z energie, kterou do doučování dává. V kombinaci s poctivou přípravou, skvělou komunikací a její ochotou přizpůsobit se jí hodnotím jako jednu nejlepších vyučujících, které jsem kdy poznala. Natálie, přeji Vám, ať Vám tento elán vydrží a šíříte tak doboru náladu mezi děti a jejich rodiče ještě spoustu let! Mirka