Marcela R.

Marcela R.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod
Přijímá nové studenty

Marcela R.

Přijímá nové studenty

Jazyk český

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Vyučuji český jazyk 2. stupni základní školy. Mám zkušenosti s přípravou na Cermat testy, ale i s běžným doučováním. Jsem názoru, že čeština má řád, kterému se lze naučit „zdravým selským rozumem“ tak, abychom si to pamatovali co možná nejdéle. Doučuji online přes google meet. Myslím, že v dnešní době je on-line výuka bezpečnější pro děti, navíc by rodiče měli vždy vědět, jak výuka vypadá, jak lektor vysvětluje.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 60 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Jan R.

Jan R.

Neověřená reference

Perfektní vysvětlení a kamarádský přístup. Mohu doporučit.

Zuzana T.

Zuzana T.

Neověřená reference

Paní Marcelu jen a jen doporučuji. Dcera se na její "hodiny" (doučování probíhalo online) těšila. Milý, kamarádský přístup. A co je hlavní, dcera opravdu Cermat test na přijímačkách zvládla naprosto perfektně. Moc Vám Marcelko děkujeme. Zuzana Tóthová

Andrea R.

Andrea R.

Neověřená reference

Paní Marcela je dle mého syna nejlepší a nejúžasnější paní učitelka, kterou potkal. Bohužel ne osobně, ale online. I přes velkou vzdálenost byl z hodin nadšený, doslova se na hodiny těšil. Přijímací zkoušky zvládl jen díky perfektní přípravě s paní Marcelou. Předala jsem kontakt s velký doporučením známým.

Monika V.

Monika V.

Neověřená reference

Paní Marcela je strašně milá a trpělivá učitelka. Dokázala mě připravit na didaktický test z čj. Na každou on-line hodinu je dokonale připravena a má k dispozici spousty materiálu. Paní Marcelu bych doporučila všem, kteří se neumí učit podle klasických pouček z učebnic, protože paní Marcela je dokáže vysvětlit selským rozumem. Můžu upřímně říct, že jsem si doučování užila.

Petra B.

Petra B.

Neověřená reference

Paní Marcelu vřele doporučuji. Naprosto perfektně připravila syna na přijímací zkoušky. Každá hodina byla pro syna velkým přínosem. Paní Marcela je naprosto profesionální, trpělivá, umí látku výborně vysvětlit a dítě zaujmout. Je to sázka na jistotu. Ještě jednou moc děkujeme!

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Marcela R.

Druh věty vedlejší

Který druh věty vedlejší je „Jak ji potkám, řeknu jí to?“ Já jsem poměrně pevně přesvědčená, že to je příslovečná časová (řeknu jí to kdy? Jak ji potkám.) Ale má senzační učitelka češtiny tvrdí, že je to podmínková. (řeknu jí to tak jakých podmínek? Jak ji potkám - je docela mimo, ne?) Je tam teda…