Barča D.

Barča D.

Barča D.

Doučování AJ, ČJ a konverzace AJ

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím doučování českého a anglického jazyka na úrovni ZŠ, a konverzace v anglickém jazyce. Nabízím také pomoc při přípravě na přímací zkoušky z ČJ na čtyřleté obory, případně pomoc při přípravě na maturitu z AJ.

Zodpovězené otázky (6)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Barča D.

Druh věty vedlejší

Který druh věty vedlejší je „Jak ji potkám, řeknu jí to?“ Já jsem poměrně pevně přesvědčená, že to je příslovečná časová (řeknu jí to kdy? Jak ji potkám.) Ale má senzační učitelka češtiny tvrdí, že je to podmínková. (řeknu jí to tak jakých podmínek? Jak ji potkám - je docela mimo, ne?) Je tam teda…

Barča D.

Slovní druhy

Dobrý den, potřebuju poradit s úkolem: Vytvořte věty podle zadání (číslice ukazují slovní druhy): 1) 3,2,8,2,1,5,6,7,1 2) 7,2,1,8,1,3,5,10 3) 9,5,6,5,3,1 4) 6,5,7,3,7,2,1 5) 4,2,1,5,8,6,5 Předem děkuji

Barča D.

Čeština

Dobry den, Ráda bych se domluvila na výuce matematiky a češtiny pro kluka ve 3.třídě... Nejvíc by mi vyhovovalo výuka u mě doma, Praha 10, Strašnice.

Barča D.

Slohová práce - subjektivně zabarvený popis

Téma Zahrada mých snů..... smrdi mi zadek co s tim

Barča D.

Jáma a kyvadlo

Jaký tvar měla cela/žalář? Pochopila jsem to tak, že si prvně myslel, že kruh, ale po "rozsvícení" uviděl, že má tvar čtverce. Poté se před koncem změnil na kosočtverec. Jenže v rozborech co jsem našla různě na internetu je, že se tvar změnil na kruh. Jak je to tedy správně?