Klára D.

Klára D.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Klára D.

„Prvním krokem na cestě ke štěstí je učení se.“

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj!
Jmenuji se Klára a jsem studentkou druhého ročníku právnické fakulty v Brně.
Ve svém volném čase se aktivně věnuji jazykům jako angličtina a francouzština. Z obou dvou mám úspěšně za výbornou odmaturováno a nadále se jim věnuji i na vysoké škole - již se zaměřením na cizí jazyky pro právníky.
Taktéž ti nabízím pomoc s přípravou na přijímací zkoušky cermat na střední školy, které jsem taktéž absolvovala - český jazyk a matematika. Pokud máš problém s přípravou na didaktické testy k maturitě nebo s TSP testy na vysoké školy - i s nimi mám zkušenosti.
V minulosti jsem doučovala hodně známých a zájemců, mám zkušeností s doučováním všech věkových kategorií - od dětí, přes studenty až dospělé.

Typy lekcí

Standartní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Michaela B.

Michaela B.

Neověřená reference

Klárku znám jako velice milou a chytrou slečnu, proto byla jasnou volbou pro přípravu k přijímačkám na vysokou školu (TSP). Hodiny byly maximálně přínosné, srozumitelné a zajímavé. Nemám, co bych vytkla. Pokud hledáte pomoc pro přípravu na TSP, tak rozhodně vřele doporučuji.

Lenka D.

Lenka D.

Neověřená reference

Kláru jsem si vybrala pro doučování svého syna, který se připravoval na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. Klára je velmi ochotná, milá a vstřícná, dá se s ní velmi dobře domluvit. Mého syna doučovala matematiku a český jazyk a snad nejlepší referencí je to, že syn úspěšně zkoušku absolvoval a na gymnázium se dostal.

Jiří P.

Jiří P.

Neověřená reference

Ahoj jmenuji se Jirka a Kláru jsem si vybral k doučování angličtiny na portálu doučuji.eu. Jsem velice rád, že to byla zrovna ona kdo mi s angličtinou pomohla. Diky její ochotě a hlavně velké trpělivosti jsem se mohl v angličtině posunout o mílové kroky vpřed... Za mě jednoznačně doporučuji.