Tereza O.

Tereza O.

Odpovídá do 45 hod., na 38% zpráv
38% 45 hod

Tereza O.

Doučuji biologii, chemii a český jazyk včetně literatury

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj, jmenuji se Tereza, je mi 27 let a jsem aktuálně na rodičovské dovolené. Jsem flexibilní a mám hodně volného času, a tak doučuji. Vystudovala jsem VŠ technického zaměření (Ing., Biomedicínské inženýrství), a tak mám blízko k biologii (medicíně) a chemii. Vždy mě ale bavil i český jazyk a literatura, proto umím doučovat i tyto humanitní předměty. Sedí mi mladší studenti základních škol, stejně jako středoškoláci. Mám i zkušenosti z letních dětských táborů jako vedoucí a zdravotnice.

Ráda nabídnu své služby všem, kteří potřebují dohnat zameškané hodiny ve škole kvůli Covidu i těm, kteří se dlouhodobě systematicky věnují samostudiu nebo přípravě na přijímačky nebo maturitu.

Jsem pečlivá, spolehlivá a trpělivá. Studentům nabízím pečlivě připravené lekce a ráda poskytuji studijní materiály. Lekce vedu online, ale nebojím se ani osobního setkání (když dodržíme hygienická opatření), bydlím v Praze 5 na Slivenci.

Nabízím první kratší lekci (cca 30 minut) zdarma. Další standardní lekce 300 Kč/ 60 minut.

Volné termíny mám nyní v pondělí a středu (ideálně), ale mohu poupravit program a nabídnout i jiné dny, není problém. Vše je na domluvě.

Těším se na vás! :)