Andrea V.

Andrea V.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod
Přijímá nové studenty

Andrea V.

Přijímá nové studenty

Doučování českého jazyka (příprava na přijímačky SŠ)

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hezký dobrý den,

jsem učitelkou základní školy - momentálně na mateřské dovolené. Doučuji již 5 let.

Aktuálně nabízím doučování českého jazyka napříč celou základní školou, přípravu k rozdílovým zkouškám pro žáky studující v cizině a komplexní přípravu na přijímací řízení z českého jazyka určeno pro žáky 9. ročníků.

V případě zájmu o komplexní přípravu k přijímacímu řízení zasílám plán opakované látky, který se bude přizpůsobovat potřebám žáka. V rámci přípravy zopakujeme veškerou látku, v plánu mám i zkušební testy od Cermatu (včetně klíče), které si žák dělá samostatně doma (spolu je budeme jen reflektovat), a dílčí opakování probrané látky.

Doučování je připraveno od září 2024 do dubna 2025. Cenu mám fixně nastavenou na 500,-Kč/55 minut. V plánu počítám s hodinou týdně. Platba možná 1x měsíčně na učet nebo v hotovosti na každé lekci.

Doučuji osobně na mé adrese na Praze 10 (metro Strašnická/Skalka). Nabízím na příští školní rok pouze 3 volná místa.

S přáním prima dne,
Andrea - andrea.vyborna95(zavináč)gmail.com

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Šárka G.

Šárka G.

Neověřená reference

Syn chodil k Andree po celý rok na přípravu k přijímacím zkouškám na gymnázium. Andrea má vše perfektně zvládnuté. Má rozepsaný detailní plán, který je zpracovaný skutečně z týdne na týden. Krásně vidíte co přesně se bude probírat za látku a v kterém týdnu. Je potřeba začít v září, aby se vše v klidu stihlo. S Andreou proběhnou přijímačky v pohodě, pro žáka i rodiče :) Kdybyste si přáli referenci, Andrea Vám na mě může dát telefon. Ráda Vám řeknu svojí zkušenost - je jen ta nejlepší. Šárka G.

Iveta J.

Iveta J.

Neověřená reference

Syn k Andrey docházel v minulém školním roce a byli jsme s jejími službami nadmíru spokojeni. Přístup byl osobitý a respektující. Češtinu jsme vytáhli z trojky na jedničku s odřenýma ušima. Již se těšíme na spolupráci v letošním roce.